PR Thursday: “PR образованието в България – къде е сега и къде трябва да бъде?” ще се проведе на 19 септември

M3 College I 12.09.2013
 
Септември се свързва с началото на учебната година, затова M3 College решиха да обърнат внимание на важните въпроси около PR образованието в България.
 
Това е тема, която не спира да вълнува M3 College, който работи непрекъснато, за да даде нови и нови възможности за актуални, практически насочени обучения, от полза както за прохождащите в сферата на PR, така и за специалисти с натрупан опит, но с желание за още развитие и вдъхновение.
За радост през последните няколко години се появяват и нови магистърски програми, ориентирани към новите тенденции в света на комуникациите.
 
Каква е цялостната картина обаче?
Къде се намира PR образованието в България… на фона на PR бизнеса и на фона на PR като цяло по света?
Къде трябва да бъде и какви са възможностите му?
Ще споделим и обсъдим различни идеи и ще видим какво можем да подобрим с общи усилия.
Всички преподаватели, студенти, PR и HR специалисти, които се сблъскват с проблема да намерят и наемат добри кадри, са добре дошли на дискусията.
Очаквайте съвсем скоро и имената на специалните гости на събитието.
Този PR Thursday се провежда с подкрепата на Сп. Образование и специализация в чужбина, чийто септемврийски брой също е с основна тема PR.
 
Събитието ще се проведе на 19 септември (четвъртък) от 19 часа в M3 College (ул. „20 април” 26, съвсем близо до пл. „Руски паметник”).
 
Местата са ограничени, затова регистрирайте се безплатно на:
http://prthursdayseptember2013.eventbrite.com/
 
Всеки гост ще получи своя специален ваучер за 20% отстъпка от цената на който и да е курс в M3 College през следващите 3 месеца!
 

Leave a Reply