PR Thursday: “PR образованието в България – къде е сега и къде трябва да бъде?”

M3 College I 12.09.2013

Септември се свързва с началото на учебната година, затова решихме да обърнем внимание на важните въпроси около PR образованието в България.

Това е тема, която не спира да ни вълнува – M3 College работи непрекъснато, за да даде нови и нови възможности за актуални, практически насочени обучения, които да са от полза както за прохождащите в сферата на PR, така и за специалисти с натрупан опит, но с желание за още развитие и вдъхновение.

За радост през последните няколко години се появяват и нови магистърски програми, ориентирани към новите тенденции в света на комуникациите.

Каква е цялостната картина обаче?

Къде се намира PR образованието в България… на фона на PR бизнеса и на фона на PR като цяло по света?

Къде трябва да бъде и какви са възможностите му?

Ще споделим и обсъдим различни идеи и ще видим какво можем да подобрим с общи усилия.

Всички преподаватели, студенти, PR и HR специалисти, които се сблъскват с проблема да намерят и наемат добри кадри, са добре дошли на дискусията.

Очаквайте съвсем скоро и имената на специалните ни гости.

Този PR Thursday се провежда с подкрепата на Сп. Образование и специализация в чужбина, чийто септемврийски брой също е с основна тема PR.

Събитието ще се проведе на 19 септември (четвъртък) от 19 часа в M3 College (ул. „20 април” 26, съвсем близо до пл. „Руски паметник”).

Местата са ограничени, затова регистрирайте се безплатно на:

http://prthursdayseptember2013.eventbrite.com/

Всеки гост ще получи своя специален ваучер за 20% отстъпка от цената на който и да е курс в M3 College през следващите 3 месеца!
от цената на който и да е курс в M3 College през следващите 3 месеца

https://www.facebook.com/events/508725865883911/?ref=23

 

Leave a Reply