Презентация „Дигиталният свят на Apple” във Варна

EVENTS.dir.bg

Кога: 6 март 2010 г. (събота), 12.00 часа
Къде: Варна, магазин Public
Достъп: Свободен 
Организатор: Магазин Public

Събитието: На 6 март, събота, от 12 часа магазин Public кани всички фенове на технологиите да открият „Дигиталният свят на Apple” – презентация на най-новото от Apple.

За щастие на всички фенове на последните технологични иновации, App Store – онлайн магазинът за iPhone и iPod touch приложения, стъпи и в България на 18 февруари. А за тези, които още не знаят защо светът е полудял по Apple, магазин Public организира интригуващата презентация „Дигиталният свят на Apple” с представители на дистрибутора на револолюционната марка. Те ще разкажат повече за уникалните мултимедийни приложения, събрани в iLife’09, за пакета офис приложения iWork’09, както и за операционната система от следващо поколение Mac OS X. В следобедните часове, феновете ще имат възможност да научат повече за всички Apple продукти, изложени в магазин Public, директно от дистрибуторите на Apple за България.

В Public се предлагат най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 дискове с музика и филми, както и играчки до безкрай.

За повече информация

Public, Мария Синигерова, m.sinigerova@public.bg

CIVITAS Global Ketchum, Йоанна Проданова, +359 896 69 66 67, y. prodanova@civitasglobal.bg

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. До момента вече има открити пет магазина Public в Гърция, два в Кипър и един в България. Магазините Public са основани като магазини за забавление, които предлагат голямо разнообразие от високотехнологични и културни продукти за модерните и взискателни потребители. Магазините Public създават и нов навик за пазаруване, както и представят иновативната концепция за „ритейлтейнмънт”.

В модерната обстановка на Public потребителите имат голям избор от най-модерните високотехнологични продукти, музика, филми, игри и играчки, книги и, преди всичко, незабравимо и весело преживяване в приятна атмосфера, чрез многобройните дейности в магазина: презентации на книги, концерти на живо, тестове на най-новите продукти, и в допълнение много услуги като детски кът, кафене, безплатно сърфиране в мрежата, продажба на билети за най-горещите събития, туристически услуги и билети. За тези, които нямат възможност да посетят Public във Варна, магазинът предлага и поръчки по телефона!

Оригинална публикация

Leave a Reply