Развръзката “Джони Деп” дойде

www.vsekiden.com | 20.08.2010

Развръзката около “идването" на Джони Деп у нас най-накрая дойде. След едноседмична истерия, развихрила се в почти всички медии, че супер звездата е дошъл инкогнито в Бургас, от продуцентската компания "24/7" официално разкриха, че това е рекламна кампания.
Докато телевизии и вестници се надпреварваха да съобщават подробности около престоя на “карибския пират" по родното Черноморие, описваха вечерята му с Летисия Каста и присъствието му на “Spirit of Bourgas", “Всеки ден" първи разкри мистерията и съобщи, че Джони Деп всъщност е 23-годишният актьор Жоро и рекламира сайт за фотоконкурс. Пълното му име е Георги Велизаров.
Той беше главен герой в реклама на сайта Summershot.net, която измислихме, казаха идеолозите на кампанията Калоян Лалев и Борислав Петров. Днес те се появиха по медиите, за да обяснят замисъла си. До вчера на страницата на сайта течеше обратно броене, което известяваше, че съдържанието ще стане достъпно на 20 август. Там вече може да бъде видян и този клип.
“Доказателството", че именно Джони Деп е в Бургас, беше папарашка снимка, на която звездата стои на балкона на бургаски хотел и прави снимки. Медиите я пуснаха със затворени очи, без да отчетат, че “Джони" носи рекламна тениска с надпис Summershot.net.
Рекламата обаче успя да заблуди хиляди фенове на холивудската звезда, които повярваха, че Джони наистина е отскочил до Южното ни Черноморие. Всъщност обаче актьорът отмаряше в компанията на половинката си Ванеса Паради на Хаваите.

Оригинална публикация

Leave a Reply