Робин Шарма в България!

Проджекта ООД I 25.05.2011

Лидерство без титла, 21 септември 2011, София

Един от най-уважаваните експерти по лидерство в света ще изнесе семинар на тема „Лидерство без титла” на 21 септември 2011 в НДК.
Робин Шарма е автор на 11 международни бестселъра по лидерство включително „Монахът, който продаде своето Ферари” и международният бизнес бестселър № 1 „Лидерът, който нямаше титла”. Неговите книги са издадени в над 60 страни на близо 75 езика. Сред неговите клиенти са фирми от Fortune 500, сред които Microsoft, Nike, General Electric, FedEx и NASA.
В своя богат на съдържание и вдъхновяващ семинар, Робин Шарма ще научи участниците на страхотните стратегии, които най-добрите мениджъри и служители в най-добрите компании в света използват, за да постигнат успех в тези времена на дълбоки преобразувания и промени.

Темите на семинара включват:

 Какво правят най-добрите бизнес лидери и организации, за да постигнат своите забележителни резултати
 Как да създадем култура на лидерство за изключителни постижения
 Невероятни тактики за трансформиране на турбуленцията в измерим успех
 Въздействащи уроци, които да помогнат на вашия екип да се превърне в епип от иноватори на световно ниво, които постоянно правят нещата по-добре
 Как успешните организации изграждат високоефективни екипи
 Най-новите идеи за създаване на „наслада за клиента”, силно впечатлени клиенти и изграждане на трайни взаимоотношения
 7 инструмента, които ще помогнат на вашия екип да бъде водещ в областта и да постигне устойчиво персонално съвършенство

Семинарът се организира от Проджекта с подкрепата на широка партньорска мрежа, включваща Website.bg, Европринт, Emmis Bulgaria, Business Week, BGmaps.com, Dariknews.bg, Comfort.bg, Events.bg и Алвена. Очаква се събитието да бъде посетено от повече от 1000 души.

Организаторите са предвидили специална въвеждаща цена при регистрация до 10 юни 2011. За повече информация посетете сайта събитието www.robinsharma.bg или се свържете с Проджекта на тел. 02/ 9831094 или на info@projecta.bg.
Снимки на Робин Шарма за медиите: http://www.robinsharma.com/about-robin/newsmedia/media-images 

Leave a Reply