С грандиозен купон „Венианина” ЕООД стартира кампанията за ядки „Вени”

 Вчера (15.01.2010 г.) в София с грандиозен купон „Венианина” ЕООД стартира кампанията за ядки „Вени”.

„Вени” – това са ядките за истински купон” – с тези думи Пламен Юруков, собственик и управител на „Венианина”, откри събитието. Юруков сподели, че той и екипът му са показали, че могат успешно да реализират проекти по програми на Европейския съюз. Управителят на „Венианина” увери своите гости, че най-модерната технология, с която разполагат, позволява на пазара да се предлагат ядки с високо качество, подходящи за всеки вкус. Пламен Юруков подчерта, че без технологии, маркетинг и комуникации развитието на една фирма не може да бъде успешно. Той акцентира върху факта, че екипът на „Венианина” притежава модерно европейско отношение към това, което прави и към онези, за които го прави.
Гостите на партито, сред които – войлейболната легенда Пламен Константинов, кметът на гр. Божурище Аспарух Аспарухов, Петко Петков от „Трамвай № 5”, известни бизнесмени и журналисти, се насладиха на разнообразните вкусове ядки с марка „Вени”. Окъпани във фонтан от шоколад ядки, успяха да изкушат всички на събитието и да създадат добро настроение!
Истинско забавление и горещи емоции предизвикаха и песните на фолкпевицата Преслава. Дансингът се взриви още първите секунди след появата й! Тя посвети песента „Силните мъже” на Пламен Юруков и пожела на добър час на „Венианина”.

Leave a Reply