САЛОН НА ВИНОТО 2013 – НАСЛАДА ЗА СЕТИВАТА ОТ ВКУСОВЕ И АРОМАТИ

 Интер Експо Център I 7.11. 2013

До 9 ноември включително открийте специализираната изложба САЛОН НА ВИНОТО в Интер Експо Център – София

Международната специализирана изложба САЛОН НА ВИНОТО по традиция събира едни от най-големите винарски изби и винзаводи в страната, представя чуждестранния опит във винопроизводството и технологиите в бранша. От 6 до 9 ноември 2013 г. в зала 4 на Интер Експо Център – София ценителите отново ще имат възможността и удоволствието да опитат изискания вкус както на утвърдени, така и на нови марки вина от няколко континента.
Българското винопроизводство и тази година ще се представи с колективен щанд на членовете на Националната лозаро-винарска камара. На него ще бъдат предложени напитки на утвърдени представители на бранша и изби от различни региони на страна. Всяка една от фирмите е производител на вина, спечелили множество награди от страната и чужбина.
Напитките, които ще бъдат предложени на вниманието на всички, са носители на традицията на винопроизводство в българските райони, с високо качество, съчетали в себе си дългогодишният опит и съвременните технологии.
Гости и посетители на Интер Експо Център ще могат да дегустират регионални бели и червени вина, розé, естествено пенливи вина по традиционна технология, винена ракия и орехов ликьор. Ще бъдат предложени напитки от известните винени сортове грозде Мавруд, Каберне Совиньон, Мерло, Рубин, Сира, Каберне фран, Совиньон блан, Шардоне, редица селекции и резерви и др.
Освен традиционните за нашата страна сортове качествени вина, тазгодишният САЛОН НА ВИНОТО ще срещне всички посетители и с продукти от чужбина. Отново ще бъдат представени посолствата на Аржентина и Южна Африка. На вниманието на гости и посетители ще бъдат предложени висококачествени вина и спиртни напитки от съседни на България страни, където сблъсъкът на средиземноморския климат от юг и континенталния от север създава изключително добри условия за отглеждане на лозя. Като резултат се раждат сортове, богати на аромат и изкушаващи с вкуса си.
Професионалистите ще се запознаят и с едни от най-новите технологии в областта на проектите за нови лозови насаждения – винени и десертни сортове. Ще бъде представена френска технология, която осигурява 35 години експлоатация на конструкцията и 75% икономия на човешкия труд при експлоатацията на лозовия масив.
Ще бъдат предложени и богата гама енергоспестяващи съдомиялни машини, препарати и консумативи, пластмасови тапи за алкохолни продукти, пластмасови чаши за вино и безалкохолни напитки и др.
САЛОН НА ВИНОТО се провежда от 6 до 9 ноември 2013 г. паралелно с международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и изложбата за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ.
Посетители и гости на САЛОН НА ВИНОТО могат да открият очарованието на ароматите, вкусовете и цветовете на уникалните вина и напитки за пореден път в Интер Експо Център – София.
Изложбата е отворена за посетители от 6 до 8 ноември от 10:00 до 18:30 часа, а на 9 ноември – от 10:00 до 16:00 часа.
 

Leave a Reply