Само два месеца след пътнотранспортния инцидент на АМ „Тракия“ бензиностанция ЕКО отново заработи успешно

ЕКО България I 23.06.2016

Опожарената преди два месеца при пътнотранспортен инцидент бензиностанция ЕКО на АM „Тракия“ е напълно възстановена и заработи отново в пълен капацитет.

Обектът е с изцяло обновен интериор, отговарящ на всички съвременни изисквания за качествено и бързо обслужване на клиентите.
Събитието беше посетено от Димитрина Кръстева, секретар на кметството в с. Царацово, както и от представители на полицията и пожарната, граждани и други специални гости.
По време на церемонията по официалното откриване в знак на благодарност бяха отличени всички екипи на полицията, пожарната и служители на бензиностанцията, взели участие в овладяването на инцидента. Тогава за по-малко от два часа бектът бе напълно евакуиран и с помощта на органите на реда бяха предприети всички необходими мерки за отцепване на района и предотвратяването на каквато и да е опасност за здравето и живота на гражданите, намиращи се в близост до инцидента.
„Изключително съм щастлив, че обектът беше възстановен за толкова кратко време – само два месеца след инцидента. Не мога да скрия възхищението си от професионализма на екипите на полицията и пожарната, както и от изключително навременните реакции, които нашите служители демонстрираха в хода на събитията и в последващите дейности по възобновяването на обекта. Наш най-голям приоритет винаги са били и остават сигурността, безопасността и комфорта на нашите клиенти, затова ще продължим да правим всичко възможно да отговорим на техните високи изисквания.“, сподели Георги Деянов, изпълнителен директор на „ЕКО България“ ЕАД.
Възобновеният обект на бензиностанции ЕКО, след разклона за град Пловдив, при 122 км на АМ „Тракия“, е един от най-посещаваните за веригата, заради големия поток от хора, използващи тази пътна артерия. С настъпването на лятото и сезона на отпуските се очаква трафикът да се увеличи още повече.

Leave a Reply