SCA представя последната иновация при тоалетната хартия – единственото водоразтворимо руло – Zewa Aqua Tube ®

Grayling I 31.03.2014

SCA, водеща международна компания за хигиенни и хартиени продукти, пусна в българската търговската мрежа продукта Zewa Aqua Tube ®, увеличавайки комфорта и удобството на потребителите в банята с единственото водоразтворимо картонено руло. Водоразтворимо, биоразградимо и годно за рециклиране, рулото предлага на потребителите алтернативни начини за изхвърляне.

Глобални изследвания на потребителските навици показват, че неизхвърлените рула от тоалетна хартия дразнят обитателите на жилището и дори стават повод за свади в домакинствата, а мнозинството от дамите твърдят, че именно те почистват остатъчните рула. В допълнение, статистиката показва, че мнозинството от потребителите просто изхвърлят рулата в обикновени кошчета за боклук, а не в такива за рециклиране.
Сега за първи път потребителите в България могат удобно и лесно да изхвърлят рулото в тоалетната чиния. Zewa Aqua Tube ® може да бъде изхвърлено точно както тоалетната хартия и ще се разгради напълно, когато пуснете водата на тоалетната чиния. Тези, които вече рециклират, могат да продължат да го правят както до момента със стандартните рула.

Светлана Макриничи, маркетинг мениджър SCA Румъния, България и Молдова, коментира: "След изключително успешния старт на пазара в Западна Европа през 2010 г., ние сме нетърпеливи да представим иновацията на Zewa Aqua Tube ® в България. Тя ще увеличи комфорта и удобство на потребителите в тоалетната, а ние ще продължим да отговаряме на нуждите на потребителите за нови и иновативни продукти."

Продуктът Zewa Aqua Tube ® ще бъде достъпен в магазините през март 2014. Като част от бранда Zewa, продуктът също ще бъде достъпен на пазарите в Централна и Източна Европа, както и в Русия, Украйна и Казахстан.

За повече информация, моля посетете www.aquatube.bg.

***

За SCA:

Zewa е марка на SCA. SCA е глобален лидер на пазара на хигиенни продукти. Групата развива и създава, чрез устойчив модел, продукти от хартия за лична хигиена. Продажбите се осъществяват в около 100 държави под няколко популярни търговски марки включително световноизвестните TENA и Tork и регионалните Zewa, Libresse, Tempo и Libero. Като най-големият частен собственик на гори в Европа, SCA отделя голямо внимание на устойчивото развитие управление на горския фонд. Групата има около 36 000 служители и продажби за над 9.8 млрд. евро за 2012 г. SCA е основана през 1929 г. и е базирана в Стокхолм, Швеция. Компанията е включена в списъка на NASDAQ OMX Stockholm. За повече информация, моля, посетете www.sca.com

 

Leave a Reply