Седем знаменитости ще оцеляват в новата поредица „Беър Грилс: Мисия за оцеляване“ по Discovery Channel

Discovery Channel I 1.04.2016

Зрителите ще проследят приключението им сред дивата природа на Южна Африка от 11 април

Discovery Channel ще подхрани глада на всички фенове на приключенията с новата поредица „Беър Грилс: Мисия за оцеляване“, която стартира на 11 април от 22:00 ч. В нея седем известни личности ще се борят за своето оцеляване, а Беър Грилс ще провокира смелостта и издръжливостта им с ежедневни мисии, от чието изпълнение ще зависи оцеляването им.
Участници в поредицата са актрисите Саманта Баркс, Мишел Колинс и Челси Хийли, хореографът и съдия в предаването „Dancing on Ice” Джейсън Гардинър, актьорът Нийл Мориси, бившият английски футболист и настоящ треньор Стюард Пиърс и футболистът Алекс Скот. Всички те ще трябва да достигнат предела на своите физически и психически възможности, за да се справят с ужасяващите предизвикателства. Те включват борба с опасни африкански животни и изтощително преминаване през планини и екзотични океански плажове. Допълнение към всичко споменато са резките промени в метеорологичните условия – от жестоката африканска жега през внезапните поройни бури и смразяващите нощи, които ще превърнат новата поредица в най-предизвикателното пътешествие, подготвяно някога от Грилс за новобранци.
В епизодите ще видим как Беър Грилс поставя ежедневни мисии на участниците, с които те ще трябва да се справят под зоркия поглед на планинския водач Мег Хайн и на бившия лейтенант Скот Шефилд. В края на всеки епизод ще отпада участникът, който се е справил най-зле със задачата. Критерии за представянето на участниците ще бъдат техните качества на оцеляващи: положително отношение, съобразителност, смелост и решителност. На финала Беър Грилс ще обяви и последния оцелял. „В последния епизод остават само трима от участниците. И тримата са изключително способни, но накрая трябва да избера този, който вярвам, че се е справил най-добре“, споделя Грилс.
В първия епизод на поредицата звездите ще се отправят към тропическите гори в подножието на вулкана Аренал, където ще започне тяхната битка за оцеляване.

Leave a Reply