Семинар на Лес Немети на тема: „Как да оценим бизнеса си и как успешно да го продадем” ще се проведе на 9 декември

Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България и Издателство “Класика и Стил”

ПРЕДСТАВЯТ

Лес Немети

и

“Как да оценим бизнеса си и как успешно да го продадем”

на 9 декември 2011 г. (петък), от 12.30 до 17.00 часа в  Зала "Арена" на Arena di Serdica Residence Hotel, в София.

По време на своя семинар в София, Лес Немети ще представи своята книга, нашумяла в цял свят „Успешно излизане от бизнеса: защо, кога и как?” и ще разкрие пред вас тънкостите на двете основни стъпки при излизане от бизнеса: Оценка на фирмата и Успешното продаване на компанията.

Кой е Лес Немети?

Лес Немети е Главен изпълнителен директор на Euro-Phoenix Financial Advisors Ltd.и през своята 25 годишна кариера е участвал в продажбата на хиляди бизнеси в над 40 страни в качеството си на финансов съветник, адвокат и собственик на компании. Лес е ръководил Унгарската агенция по приватизация, работил е в Световната банка и е съветвал и помагал на правителствата на 23 държави в приватизацията и привличането на инвестиции. Чете лекции в Джорджтаунския и Централноевропейския университет и участва в много икономически форуми по цял свят, а задълбочените му коментари по финанси и по конкретни бизнес проблеми се отразяват от международната преса, телевизия и радио.

Тематика на семинара

В България има хиляди компании, които са приватизирани или основани след падането на комунизма през 1989 г. и много собственици на бизнеси, които трябва да започнат да мислят за прехвърляне на управлението и собствеността. Повечето собственици на бизнеси си научават как да стартират бизнес, как да стимулират неговия растеж, но много често нямат никакви познания за това как да го продадат успешно. Неумението да излязат или неадекватното прехвърляне са сред най-честите причини за фалит.

Какво ще научите?

Как да повишите стойността на вашата компания, как да я оцените, как да я продадете успешно, къде да намерите купувачи и как да управлявате процеса на прехвърляне и др.

Ако искате да намерите отговори на тези въпроси и да зададете своите, директно на Лес Немети, регистрирайте се за участие!

За записвания и повече информация: ivanka@seaf.bg

Информация за участие:

Такса за участие: 50 лв. без ДДС при плащане на място 
Такса за участие: 45 лв. без ДДС при плащане по банков път

Таксата за участие включва:

семинарна такса 
подарък – книгата на Лес Немети на български език: „Успешно излизане от бизнеса. Защо, кога и как?” 
кафе-пауза

*Семинарът ще бъде на английски език

За допълнителна информация:

Иванка Ангелкова, email: ivanka@seaf.bg, тел:            +359 2 819 43 12      , мобилен:             +359 886 902 548      

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в България:http://www.eventbox.bg/events/2410 

Leave a Reply