Семинар на тема: “Протокол”, част от London School of PR, с лектор Мария Касимова, ще се проведе на 12 януари

На 12 януари 2011 година ще се проведе Семинар на тема: "Протокол", част от London School of PR, с лектор Мария Касимова, консултант по етикет и протокол.

Лектор:

Мария Касимова, Консултант по етикет и протокол

Теми, включени в семинара:

• Какво е бизнес етикет и какво го отличава от протокола; 
• Правила в бизнес етикета; 
• Умения в областта на бизнес етикета; 
• Значението на етикета за имиджа на една компания; 
• Протокол по време на делова среща, преговори, семинари; 
• Социален етикет и неговата универсалност; 
• Различия в етикета на интернационално ниво; 
• Дрескодове и адекватен имидж; 
• Етикетът пред медиите;

За LSPR: London School of Public Relations е част от David Game Media Group и има представителства в повече от 20 страни. Предлага много високо ниво на специализирано и сертифицирано обучение в сферата на PR, Интегрирани Маркетингови Комуникации и Управление на Репутацията. Участниците добиват завършена представа за основната концепция и съвременните течения в областта на PR, както и умението да прилагат тези знания във всички сфери на бизнеса.

Биография на лектора:

Журналист, магистър – филолог по български език и литература от Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Консултант по етикет и протокол, медиа консултант и трейнър. 
Мария Касимова има дългогодишен опит в областта на различните медии у нас. Започва кариерата си като водещ на младежкото предаване “Формула 5”. Била е автор и редактор в различни издания, сред които вестниците “Стандарт уикенд”, “Стандарт” и “24 часа”, списание „Сега“, поредицата на БНТ „Умно село“. Автор на интервюта с мегазвезди на рокмузиката като Роджър Глоувър от “Дийп Пърпъл”, Рони Джеймс Дио, Барни Шоу от “Юрая Хийп” и др. 
Мария има и преподавателски опит като лектор в програмата "Изкуството – начин на мислене" на Нов Български Университет. От юни 2002 г. до май 2005 е отговорен редактор в лайфстайл списание Едно, след което е последователно заместник главен редактор на ELLE България от основаването му у нас, главен редактор на същото списание, редактор Специални проекти и скоро след това и главен редактор на списание „Капитал Лайт“, Икономедия АД 
От октомври 2008 до октомври 2010 тя създава и работи като главен редактор на списанието за деловата жена НЕЯ. След закриването му, Мария Касимова основава своето „Ma studio – coaching & behavior“, където осъществява обучения, тренинги и развива социални мрежи в реални условия. Обучението си в областта на етикета и дипломацията получава в различни школи и училища в Париж, Лондон и Брюксел, сред които Minding Manners и International School of Protocol and Diplomacy.

За повече информация:

Ивета Емилова e-mail: iveta.emilova@united-partners.com, 
Елена Брайкова e-mail: elena.braykova@united-partners.com 
тел.: 02 832 33 44

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/1269

Leave a Reply