Семинар на тема „LEAN трансформация – 20 Ключа, които ще отворят вратата към успеха на бизнеса Ви“

Смаркетинк I 21.11.2013

Некст Консулт – водеща компания в управленското консултиране, организира семинар на тема LEAN трансформация със специален лектор на събитието г-н Йоши Кобаяши.

На 28 ноември (четвъртък) от 15.00 ч. в Sofia Event Center, бул. Черни връх 100, ет.3, Парадайс Център ще се проведе уникален по рода си семинар за Lean Transformation.

Събитието се организира от водещата консултантска компания Некст Консулт и ще събере на едно място мениджмънта на най-големите компании в България, за да им представи методология, която ще направи бизнеса им по-ефективен.

„20 Ключа, които ще отворят вратата към успеха на бизнеса Ви“ ще представи Lean Transformation и как чрез прилагането на принципите на Lean компаниите ще оптимизират разходите си и ще създадат продукти, които ще удовлетворяват напълно очакванията на клиентите. „Мениджърите, които обърнат внимание на философията Lean, ще предизвикат революция в компаниите си и ще осигурят сериозно предимство за своя бизнес пред конкурентите“ – сподели Орлин Дочев, Управляващ партньор в Некст Консулт.

Основната идея на Lean подхода за управление е компанията да се фокусира само в дейности, които създават стойност за крайния клиент. 

По време на събитието гостите ще имат възможността да научат за Lean методологията 20 Keys®, на която Некст Консулт става изключителен представител в България. Специален гост на събитието ще бъде г-н Йоши Кобаяши, внедрител на системата 20 Keys® и син на създателя и.

20 Keys® е управленска система, която систематично подобрява важни аспекти на производствената дейност като качество, разходи, доставки, безопасност на труда и етични норми в компанията (познати като QCDMS). Системата функционира чрез прилагането на 20 елемента от Кайзен идеологията за трансформация на фирмената култура от най-ниското до най-високото ниво в йерархията. Методологията идва от Япония и днес е приложена успешно от над 700 компании в повече от 35 държави по света, сред които са Mitsubishi, Fuji Electric, Seiko Instrument, Siemens Electronics, Suzuki, SCA, Grammer, Siemens Transportation и много други.

„Българският бизнес има сериозен потенциал и икономическата картина е предпоставка точно сега да се представи и използва изпитаната методология 20 Keys®, която е приложима във всички сфери на индустрията.“ – смята Йоши Кобаяши, Президент на PPORF Development Institute Inc., очаквайки с нетърпение срещата си с българския бизнес. – „Избрахме Некст Консулт за представител на методологията в България, базирайки се на техния опит и експертиза, и неспиращия им стремеж да подобряват бизнес условията при техните клиенти“ – добавя той.

Семинарът ще премине в духа на споделяне на добри практики и дискусия, които ще бъдат от полза на мениджърите и собствениците на компаниите в България.

Достъпът до събитието е с предварителна регистрация на адрес: http://20keys.next-consult.com/

Некст Консулт е водеща компания за управленско консултиране на българския пазар, помагаща на клиентите си да повишат добавената стойност за бизнеса си чрез въвеждането на добри управленски практики в стратегическото и оперативното управление, както и да подобрят управлението на човешките ресурси и информационните технологии. През последните 4 години Некст Консулт реализираха повече от 80 успешни бизнес проекта с компании в България.

За повече информация:

Силва Торлова
0888 677 637
Смаркетинк ООД

Leave a Reply