Слави срещу “Царете…” на Нова година

в. Труд | Елена ПЕТКОВА | 2009-12-28

Слави и Софи Маринова или “Бони М"? Миро или Графа, Краси Радков или Жоро Мамалев? Тези популярни имена влизат в пряк сблъсък за зрителския интерес по двете най-големи частни телевизии по Нова година.
Двучасовото празнично издание на “Шоуто на Слави" ще бъде козът на Би Ти Ви на 31 декември. А “Царете на комедията" ще го конкурира по същото време по Нова тв.
На прага на 2010 г. Дългия ще “почука" на екрана по изключение в 20 ч. Изненадите обаче не спират дотук. Арената на събитието няма да е студиото в НДК, а сцената на “Денсинг старс 2" в Зимния дворец. Там професоналистите от танцовото шоу ще кършат тела под свирката на “Ку-ку бенд" и в компанията на сексапилните момичета от “Магаданс". За първи път на една сцена ще се надсвирват бендът на Слави и група “Акага". А кръшен глас ще извива самият водещ в дует със Софка, Графа и други.
И докато музикантите и танцьорите сменят тоалети зад кулисите, Краси Радков, Виктор Калев и Мариян Бачев ще ви спукват от смях. Някои от най-ефектните образи като Бойко Борисов, Доган, Рънърса и отец Нафърфорий ще отправят своя новогодишен поздрав, подплатен със солидна доза хумор.
В ефира на Нова тв актьорите от “Царете на комедията" Георги Мамалев, Катето Евро, Ники Урумов също ще разиграват свежарски скечове. За музикалното оформление освен споменатите “Бони М" ще се грижат Глория, Рени и Миро. Бившият глас на “Каризма" ще изпълни и “Моя страна, моя България" на Емил Димитров.

Стр. 24

Leave a Reply