Social Me Workshop 11 – Лаборатория за креативни идеи

www.prkernel.com | 06.11.2013

Предстои провеждането на Social Me Workshop – единадесета поред конференция, на която обсъждаме най-актуалните информация, примери и анализи за социалните мрежи. Събитието ще се състои на 6.12.2013 г. в СТЦ Интерпред, ул. „Драган Цанков“ 36, от 8.30 часа.

Подготвили сме ви много нови, полезни и интересни решения за вашия бизнес в света на все по-бурно развиващите се социални медии. Но разбира се няма да изневерим на досегашния си стил и ще ви дадем възможност активно да участвате в случващото се, да задавате въпросите, които ви вълнуват, и да получите това, от което се нуждаете в работата си със социалните мрежи.
По време на Social Me Workshop 11 ще заложим на креативността и професионализма. Благодарение на нашите гост лектори, които са доказани специалисти в областта на маркетинга, PR и комуникациите, ще имате възможността да получите необходимата информация директно от специалистите. Дискусията по време на Social Workshop 11 – Digital Marketing Update 2014 ще бъде разделена на 5 панела:
• Facebook;
• SEO тенденции 2013/2014;
• Афилиейт печалби – как да осигуим просперитет за бизнеса си с помощта на партньорски програми;
• Успешна реклама на клик в българските PPC мрежи;
• Как да оптимизираме целеви страници или Landing Page Optimization.
Ще имаме удоволствието да чуем интересна лекция от Ален Попович, маркетинг мендиджър на Social Me. Той ще фокусира вниманието на гостите върху новата търсачка на Facebook – Graph Search, Social Customer Relationship Management и ще ни покаже как успешно да комуникираме с феновете си.
В дискусията ще се включат още Огнян Младенов, основател и собственик на SEOM.bg; Борил Богоев – онлайн предприемач, консултант и лектор; Христо Николински, управител на ЕТАРГЕТ България. Ангелина Иванчева — Тонева, която се грижи за добрите отношения на Лукрат с клиенти, партньори, фенове, медии и Ирина Герджикова, която помага на клиентите на Лукрат да правят по-лесни, по-удовлетворяващи и по-печеливши сайтове, ще ни запознаят с това как да оптимизираме целеви страници.
Ако искате да позиционирате успешно вашия бизнес в социалните мрежи, да получите най-актуалната информация, свързана с Facebook, или пък просто да се позабавлявате – заповядайте в нашата креативна лаборатория. Там се раждат идеи. Успешни идеи.
Регистрацията и условия за участие можете да намерите тук: www.socialme.org

Оригинална публикация

Leave a Reply