Соня и Александър Пусен гостуват на ADVENTURE & EXTREME Expo 2012 – второто изложение за екстремни спортове и приключения

Агенция Булгарреклама I 18.11.2011

Семейството обиколило пеш Африка

Соня и Александър Пусен ще бъдат специални гости на изложението за екстремни спортове и приключения ADVENTURE & EXTREME Expo, което ще се проведе в Интер Експо Център от 5 до 8 април 2012 г. Семейство Пусен са първите хора, обиколили пеш и без логистична подкрепа цяла Африка – от нос Добра надежда до Тивериадското езеро. На всички фенове те ще разкажат своите приключения по време на пътешествието. За тези, които вече са прочели техните книги „Да прекосиш Африка“ 1 и 2, срещата на живо ще внесе нов емоционален привкус към четивото. Гостуването им в България се организира от Евентус България, издателство „Вакон“ и списание „The Explorer Bulgaria“.
На второто издание на най-мащабното изложение за екстремни спортове и приключения организаторите Агенция Булгарреклама и Евентус България са замислили още вълнуваща АКТИВНА ЗОНА, на която ще бъдат демонстрирани екстремни спортове, полезни обучения за БИЗНЕСА, състезания и много награди за посетителите.

Изживейте приключението с нас!

За повече информация: www.advex.bg

Leave a Reply