Списание Yachting & Lifestyle тества невероятни лодки

S Media Team I 26.05.2011

Тринадесети брой на Yachting and Lifestyle излиза утре, 27 май!

Новият брой на луксозното издание приковава вниманието върху последните новости в света на яхтите, ветроходството и аквамоторните спортове.

Наш редактор направи паралелен тест на спортната яхта Prestige 500S, както и на комфортната й версия флайбридж в лицето на Prestige 500. Освен това ви запознаваме с предимствата на революционната система за приставане 360 docking, разработена специално за френските ветроходи над 40 фута. Лодките ни на сезона са Hydrolift SX 22, Cigarette 42X Ducatti и Bavaria 40 Sport.

Последните тенденции в бижутерийната мода, най-интересните бутици, появили се по света, както и нашата подборка от невероятни часовници за дами и господа ще открият читателите в рубриката ни The best.

Нашият специален кореспондент от Словения Жига Коля този път узна как да съчетае скиорството в Куршевел с къпането в морето и почивката на Лазурния бряг.

Очаквайте още тест на луксозния BMW X1, както и на Lexus CT 200h.
На страниците на списанието ще узнаете и кой е новият рекордьор по ветроходна скорост и какви нови технологии са използвани за създаването на Vestas Sailrocket – ветроход, развиващ рекордни скорости. Ще разберете как започна сезонът в Class 1 и в F1 H2O.

Интервю с Бен Сагерстрьом, който стои начело на финландския производител Marino, разкрива как една голяма лодка може да съчетае скандинавските здравина и практична организираност с невероятния италиански дизайн. Високият викинг Бард Екер, главен дизайнер на лодките Hydrolift и луксозните автомобили Koenigsegg, отново застана пред диктофона на Yachting&Lifestyle, за да разкаже новостите около двете луксозни марки.

Приятно четене!

Leave a Reply