“Среща с Добри комуникатори”, организирана от Apeiron Academy

EVENTS.dir.bg

Кога: 9 февруари 2010 г. (вторник), 18.30-20.00 часа
Къде: София, Apeiron Academy Hall, ул. „Искър” №54, ет.2
Достъп: Само с покана и За медии
Организатор: Apeiron Academy, Акредитиран квалификационен център на CIPR, UK

Събитието: Apeiron Academy ви кани на нова Среща с Добри комуникатори – първа за 2010 година и първа с гости от чужбина.

Специални гости са британските специалисти и преподаватели в сферата на ПР и вътрешните комуникации Кевин Рък – създател на програмата CIPR Internal Communications Certificate и Ан Пилкингтън – акредитиран преподавател на CIPR и основател на PR Academy (Великобритания).

Разговорът за „Вътрешният комуникатор – професията и пътят на развитие: Среща с Ан Пилкингтън и Кевин Рък” ще бъде воден от Нели Бенова – Управляващ директор на Apeiron Communication, Акредитиран квалификационен център на CIPR за България.

Ан Пилкингтън и Кевин Рък пристигат в България по повод старта на първия випуск от новата квалификационната програма на Британския институт за ПР – CIPR Internal Communications Certificate. Преди двата лекционни дни на 10 и 11 февруари 2010 година, ги поканихме да споделят с българските си колеги своя опит, търсения и развитие в сферата на вътрешните комуникации. В разговор за личностното развитие, квалификация и самоусъвършенстване, Ан и Кевин ще споделят с българските си колеги своя опит в професионалната кариера на вътрешен комуникатори.

Организаторите очакват въпросите на участниците към Ан и Кевин до 8 февруари 2010 година на shirokova@apeironcommunication.com 

Apeiron Academy споделят:

"Ще се радваме да присъединим и вас към мрежата от професионалисти, за които обмяната на опит и възможността за обогатяване на знанията, е предизвикателство, което си поставяте всеки ден.

Отблежете в календара: 9 февруари 2010 година, 18.30 – 20.00 часа"

Домакин на срещата: Apeiron Academy, ул. „Искър” №54, ет.2

Моля, потвърдете Вашето участие на 02/ 811 7855 или shirokova@apeironcommunication.com

Повече за Срещи с Добри комуникатори: http://apeironacademy.com/networks/good_communicators.html

Повече информация за Ан Пилкингтън и Кевин Рък: http://apeironcommunication.com/blogs/cipr/

За контакти:

Apeiron Academy, ул. „Искър” 54, ет.2
http://apeironacademy.com/
shirokova@apeironcommunication.com

Допълнителна информация: http://apeironcommunication.com/blogs/grapevine/category/club/

Оригинална публикация

 

Leave a Reply