Stenik отваря врати за стажантите на 14 май 2011

СТЕНИК I 18.04.2011

На 14 май 2011 от 10:00 часа в хотел Silver House в София, екипът на Stenik ще посрещне млади хора на събитието „Ден на отворените врати 2011”, които имат интерес към уеб дизайн или програмиране.
На 14 май 2011 от 10:00 часа в хотел Silver House в София, екипът на Stenik ще посрещне млади хора на събитието „Ден на отворените врати 2011”, които имат интерес към уеб дизайн или програмиране. Ентусиастите ще научат как Stenik твори и проектирa уеб сайтове, както и ще могат да задават всякакви неудобни въпроси.

На „Ден на отворени врати за стажанти 2011" могат да участват всичи уеб стажанти, които са кандидатствали по програмите в Stenik, такива които са имали намерение да кандидатстват и такива, които имат желаение да се развиват и работят в областта на уеб дизайна и уеб програмирането. Участието е безплатно, като за целта трябва единствено да се регистрация.Местата са ограничени.

Желаещите да присъстват могат да следят всичко около събитието на twitter.com/stenikgroup с хеш таг #webstaj2011.

Всеки един от участниците на „Ден на отворени врати за стажанти 2011″ ще получи пакет безплатен хостинг за период 1 година от партньора на Stenik в уеб хостинг услугите – Host.bg.

Денят на отворените врати на Stenik ще даде възможността младите хора да се запознаят с позициите, които могат да заемат, след като придобият необходимите знания и квалификация. Всеки присъстващ на събитието, ще има възможността да зададе лично въпросите си към човек от екипа на Stenik и да се осведоми за вълнуващите го теми относно уеб стажа в компанията, както и за етапите и процесите през които протича разработката на уеб сайт.

Целта на инициативата „Ден на отворени врати за стажанти 2011"която е част от кампанията на Stenik „Web стажанти 2011", е да бъдат привлечени най-добрите таланти в уеб сектора, които, доказвайки мотивацията, уменията си и желанието си за работа, могат да станат част от екипа на компанията.

Начинанието, което е второ подред, след „Ден на отворени врати 2009" говори за стремежа на Stenik не само в усъвършенстването имиджа на фирмата, но и подпомагане професионалната реализация на студенти и дипломирали се млади специалисти.

За Контакти: 02 859 33 12 

Leave a Reply