СТЕНИК създаде Kakvoenovoto.com – новото място за SEO и маркетинг специалисти

СТЕНИК I 25.01.2011

Какво е новото? – е уеб сайт за новини и PR съобщения от бизнеса и свободното време. Характерът на статиите в него не се покрива с този на масовите, новинарски портали, а всички публикации са свързани с нещо ново и значимо за дадения бизнес. СТЕНИК ГРУП е собственик и създател на Kakvoenovoto.com.

Всеки може да изпрати своята новина или PR съобщение, което ще бъде публикувано безплатно, след одобрението на екип от СТЕНИК. Отличаващото се в Kakvoenovoto.com е, че статиите винаги казват нещо ново за цитираната фирма – нова услуга, продукт, промоция, технология, нов уеб сайт и др. За улеснение на потребителите, новините са разделени по категории: бизнес,технологии, търговия, браншове, свободно време и лайфстайл.

За по-добрата оптимизация в Google на уеб сайта на дадена компания, статията може да съдържа линкове към съответната фирмена страница.

Kakvoenovoto.com със сигурност ще е полезен и подходящ за:

- Собственици на бизнес, които публикувайки новина за техен продукт или услуга, могат да генерират публичност около техния бизнес и да привлекат нови клиенти и трафик към уеб сайта си.
- Маркетинг професионалисти, които да увеличат онлайн присъствието на клиента и изградят по-ефективни маркетингови кампании.
- SEO специалисти, които да публикуват статии за уеб сайтовете, които оптимизират, поставяйки линкове с желаните ключови фрази
- PR професионалисти, които винаги желаят да постигат публичност за техния клиент, генерирайки таргетирани PR съобщения

За Контакти: Ина Димитрова

Leave a Reply