Стотици посетители на фестивала „София диша” заеха мястото на Миро вчера

MediaPro Entertainment I 15.08.2011

Най-малкият фен на „Гласът на България”, настанен удобно в креслото от екипа на MediaPro Еntertainment, бе само на месец и половина

Вчера, 14-ти август, 2011 г, над 250 човека от посетителите на фестивала „София диша” 2011 в столицата, успяха да седнат на внушителното кресло, от което Миро отсъжда в най-гледаното лятно музикално шоу на България.

Екипът на продуцентска компания MediaPro Entertainment, която осигурява цялостното продукционно обслужване на предаването, се бе погрижил всички да се почувстват като истински звезди и да усетят автентичната атмосфера на телевизионното студио. Червен килим, прожектори, фотографи, камери, монитори и дори портативна гримьорна, където всеки можеше да се огледа и пооправи визията си преди заснемането-това бяха само част от допълнителните акценти в специално създадения сет.

Възрастта не се оказа никаква пречка за тези, които искаха да станат част от историята на предаването. Най-малкият от тях, който бе настанен като треньор в стола на Миро, се казва Ясен Иванов и е само на месец и половина. Столът внушава респект, но същевременно е изключително удобен-споделяха повечето от хората, седнали на него.

Днес, всички, които са подписали декларация-съгласие при екипа на MediaPro Entertainment, ще могат да се видят и изтеглят снимките си от фейсбук страницата на „Гласът на България”.
http://www.facebook.com/Glasat

За MediaPro Entertainment

MediaPro Entertainment е водеща продуцентска компания в Централна и Източна Европа и през 2009 г. е придобита от Central European Media Enterprises (CME), настоящ собственик и на bTV Media Group.
MediaPro Entertainment е основен производител на местните филми, сериали и забавни програми за водещите телевизионни станции на CME в Централна и Източна Европа, както и на едни от най-успешните локални кино проекти. Продукцията й се основава на богат архив от сценарии и формати и на множеството талантливи писатели и режисьори, които произвеждат нови продукции, подходящи за местния пазар.
MediaPro Entertainment стъпва на българския пазар в края на 2010 г. Само за няколко месеца компанията успява да присъедини екип от над 150 човека, който работи по редица локални и интернационални проекти.
Екипът на компанията има над 10 годишен опит в реализирането и продукционното осигуряване на телевизионни предавания. Днес той продължава да развива дейността си и със заснемането на рекламни и музикални клипове, продуцирането на концерти и събития и менажирането на таланти.
За реализацията на авторски проекти на междунaродния пазар се грижи MediaPro Distribution, неизменна част от MediaPro Entertainment, която заема място на водеща разпространителска компания в Източна Европа.

Central European Media Enterprises: CME е водещата вертикално интегрирана медийна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана от Роналд Лаудер през 1994 г. и заедно с местните си партньори управлява TV Nova, Nova Sport, Nova Cinema и MTV в Чешката република, PRO TV, PRO TV International, ACASA, PRO CINEMA, Sport.ro и MTV Romania в Румъния, TV Markiza, Nova Sport, Television Doma и MTV в Словакия, POP TV, Kanal A и TV Pika в Словения, NOVA TV в Хърватия и bTV, bTV Action, bTV Comedy, bTV Cinema, RING.BG, bTV Radio Group и bTV Web, както и международната продуцентска компания – MediaPro Entertainment.

За повече информация:

MediaPro Entertainment
Стела Ерера; stella.erera@mpe.bg;
Tel: 02 44 56 222
M: +359 888 2000 23; +359 889 23 18 50; 

 

Leave a Reply