StudyinItaly.bg предлага качествено образование във водещи италиански университети

Комуникационна агенция PRoWay I 27.02.2011

Сайтът предоставя актуална и пълна информация за възможностите за висше образование и стипендии в Италия
 
27.2.2012 г., София. Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс” стартира своя нов интернет портал за образование в Италия www.studyinitaly.bg. Агенцията предоставя на кандидат-студентите актуална информация за възможностите за получаване на висше образование в Италия – описание на различните специалности и начините за кандидатстване за тях.
 
На StudyinItaly.bg кандидат-студентите могат да открият изчерпателна информация за всички държавни и частни висши учебни заведения, с които „Скай Лайнс“ има изградено партньорство в Италия, техните програми на италиански и английски език и възможности за достъпно финансиране и получаване на стипендии.  Желаещите да учат в Италия могат да избират сред водещи университети като University of Milan, Politecnico de Milano, Universita Cattolica del Dacro Cuore, Istituto Europeo di Design, Scuola Politecnica di Design и Florence Design Academy.
 
Информацията в StudyinItaly.bg е добре структурирана и предлага полезни сведения за Италия като образователна дестинация, причини да се избере обучение в Италия и системата на висшето образование в страната.
 
За Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“:
„Скай Лайнс“ е официален представител в България на едни от големите италиански университети. Агенцията е една от водещите консултантски агенции в България, специализирана в областта на образованието в чужбина. Програмите на Агенцията обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Повече от 17 години „Скай Лайнс“ помага на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.
 
За допълнителна информация:
 
Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”
ул. „6-ти Септември” 44
тел. 02/ 987 9958
e-mail: info@skylines-bg.com

Leave a Reply