Сутрешният блок на БГ РАДИО порасна

www.artmedia-bg.com I 27.02.2014
 
12 години СТАРТЕР – 12 години пълна двойка в ефира!
 
Сутрешно радиошоу СТАРТЕР навърши 12 години и завърши официално с отличие 12ти клас от своето радио образование!
Симо и Богдана, най-ранобудните от БГ РАДИО, посрещнаха първите свои гости със сутрешно кафе, в Националното Музикално Училище „Любомир Пипков“. Там, тази година, сутрешното дуо отпразнува 12тия си рожден ден и своя абитуриентски бал.
 
Тържеството уважиха Георги Лозанов, Данчо Караджов, Марта Вачкова, Ася и Росен от БНТ, Дони, Графа, DJ Borche и Теа, Михаела Филева, VenZy, NickName, Рафи, Орлин Павлов, Акага, Маги Джанаварова, Нора, Криста, Поли Генова, Вики от „Мастило“, Жана Бергендорф, Нели и Меги от “Търси се”, Стефания Колева, Ирен Леви, Светла Иванова, Георги Тошев, Мария Касимова, Камен Алипиев.
Всички гости си бяха написали домашното и разказаха някои от най-вълнуващите моменти на своите ученически години.
 
Оказа се, че Орлин Павлов е бил с успех 3.90 и всичко дължи на подсказването на своя приятел и ангел-пазител Ясен.
Графа пък е претърпял инцидент, който се оказва вдъхновение в бъдещето. Дамата му го удря с вратата на колата по главата. Така, няколко години по-късно, се появя и песента му „Глава“.
Георги Лозанов си спомня своя бал „като по военно време“ – в класа му е имало главно момичета, затова всеки кавалер е трябвало да съпроводи по няколко дами.
 
Рокаджия или класически музикант е по-добрият избор за гадже? – темата на минидебата живо развълнува присъстващите гости.
Водещите на сутрешния блок на БНТ – Ася и Росен застанаха един срещу друг в този оспорван дебат. Марта Вачкова пък заложи на класиката.
Оказва се, че по-сполучливи гаджета стават от лошите рокаджии.
 
Учебните занятия стриктно се следяха от строгата г-жа Терзийска от Мастило, която се появи по време на минидебата с показалка и зашеметяващ тоалет. Най-изненадан остана Симо, който се изчерви и остана безмълвен. Той беше порицан, че не защитава тезата, че рок музикантите са отлични гаджета.
 
Детският китарен ансамбъл „Китарино“ специално поздрави Стартер с изпълнението си на живо. И понеже са все още ученици в
 
началното училище, талантливите музиканти все още не правят планове за абитуриентския си бал, а се радват на ученическите си дни.
 
Зрелостниците на БГ Радио получиха и куп подаръци – получиха дипломи с отличен за средно радиообразование от фенове, грамоти за Повишаване Духа и Настроението на Нацията от приятели и слушатели, Рафи им донесе презервативи за абитуриентската вечер, много цветя и шампанско, които да изпият с екипа си.
 
Рожденият ден приключи с час по музика. Дони, Маги Джанаварова, Нора и Криста изпратиха Боги и Симо като истински абитуриенти с песента на Тоника „За старата любов“.
 

 

Leave a Reply