Таня Иванова получи приза “Журналист на годината” на ТВ7

ТВ7 I 17.12.2010

Журналистката Таня Иванова бе обявена за „Журналист на годината” на ТВ7 за 2010 година след оспорвана битка с още няколко достойни претенденти.
Церемонията по награждаването се състоя по време на тазгодишното Kоледно парти на националната ефирна телевизия, с което екипът на ТВ7 отбеляза края на отиващата си година и предстоящите Коледни празници.
„Много съм развълнувана и за мен това е най-стойностната награда, защото изборът е направен от колеги”, сподели отличената Таня Иванова, автор на политическите репортажи в новините на ТВ7.
Другите две категории, в които бяха раздадени специални статуетки, са „Оператор на годината” и „Репортаж на годината”.
Наградата за най-добър оператор получи Огнян Кръстев, а за най-добър репортаж бяха отличени журналистът Георги Налбантов и операторът Атанас Захариев. Отличието им бе връчено за незабравимите кадри от изборите в Бразилия, по време на които те успяха да подарят българското знаме на кандидат-президента от български произход Дилма Русев. ТВ7 бе телевизията, която успя да заснеме ексклузивни моменти и да проследи битката за президентския пост от началото до края на предизборната борба.
Наградите в трите категории бяха връчени от Николай Бареков – шеф на отделите „Новини и актуални предавания” и „Публицистика” в ТВ7 и водещ на рубриката „Гореща точка” в сутрешния блок „БОдилник”.
Празникът продължи до късно през нощта и ТВ7 отново доказа, че освен да работи, може и да се забавлява.

За ТВ7: ТВ7 е национална ефирна телевизия, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари, 2010 г. ТВ7 започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, телевизията има ефирно покритие в 58 български града. Програмата, която телевизията разпространява, е с изключително високо техническо качество, произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда.
ТВ7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания. ТВ7 е и единствената телевизия у нас, която излъчва ексклузивно стартовете от Формула 1.

За допълнителна информация:

Ася Георгиева
PR Координатор
Тел.: +359 2 861 27 81; +359 2 816 27 40
Моб: +359 885 208 849
e-mail: asya_georgieva@tv7.bg
Web: www.tv7.bg

Leave a Reply