Телевизионният канал Da Vinci Learning и Национален музей „Земята и хората” ще изненадат с подаръци деца с изявен интерес към природните науки по време на традиционната Коледна изложба – базар на минерали и скъпоценни камъни

Chello Central Europe I Юлия Трайкова I 10.12.2012

Образователният телевизионен канал за цялото семейство Da Vinci Learning ще зарадва с подаръци най-активните и находчиви деца по време на Коледната изложба – базар на минерали и скъпоценни камъни, организирана от 14 до 20 декември от Национален музей „Земята и хората“. Специален екип от музея ще организира в Геоложкия кът за деца викторини и детски конкурс за разпознаване на минерали, а предоставените от Da Vinci Learning награди ще бъдат за децата с изявени познания и интереси към природните науки. Сред подаръците малчуганите ще открият „умни“ химикалки, разделители за книги, плакати и DVD-та с някои от най-интересните програми на телевизионния канал, който предлага на зрителите си възможност да изследват изумителната вселена от научни познания посредством телевизионни продукции с отлично качество.
Коледната изложба – базар на минерали и скъпоценни камъни се организира от Национален музей „Земята и хората“ в продължение на 22 години. В изложенията участват колекционери на минерали и скъпоценни камъни, фосили, изделия с минерали.

Leave a Reply