The Mall дава привилегии на дамите с кампанията „30 дни мода и красота”

Civitas Global Bulgaria I 6.03.2014

Ивайло Захариев с галантен жест към дамите за 8 март

Дамите ще бъдат под светлината на прожекторите в The Mall през целия месец март, който ще премине под мотото „30 дни мода и красота”. По време на съвместната кампания с Cosmopolitan представителките на нежния пол ще могат да се възползват напълно от привилегията да са дами. В търговския център ги очакват акции с огромни намаления, възможности за спечелване на страхотни подаръци и още много красиви и приятни изненади.

На 8 март The Mall ще се превърне в най-горещата точка в столицата, защото тогава там популярният и обичан актьор Ивайло Захариев ще изненада с мил жест дамите, поздравявайки ги лично за празника.

Програмата на дамския месец в The Mall ще бъде изпълнена с разнообразни и любопитни преживявания. На 1 и 15 март известният астролог Оксана Хорват ще отговаря персонално на въпроса кой е най-подходящия стил през 2014 година. На 2 и 16 март ще се проведат стайлинг консултации с модния блогър на The Mall, а на 9 март дамите ще открият най-подхождащият за тях цвят чрез персонален цветови анализ. На 7 и 14 март е време за добро настроение, осигурено от специалните Cosmopolitan коктейли, забъркани от водка Absolut. От 21 до 23 март ще се проведе кастинг за професионална фотосесия за списание Cosmopolitan, а в края на месеца желаещите ще могат да се включат в най-щурото стайлинг съзтезание – Shopping Sprint. След като покажат своя уникален стил и бързина, участниците ще могат да спечелят дрехи и аксесоари по избор, както и ваучери за пазаруване в The Mall.

Между 7 и 16 март посетителите ще се радват на изложението My Beautique, което ще представи най-новите продукти на водещите козметични марки. Събитието се прави за втора поредна година и по време на него дамите ще имат възможност да тестват различните козметични продукти, да се запознаят с новите предложения на любимите си бюти брандове и да се възползват от специални отстъпки и ексклузивни предложения.

Пълният календар с вълнуващите събития през 30-те дни мода и красота ще бъде разпространяван безплатно в The Mall и, в тон на идващата пролет, съдържа много и различни горещи предложения. За да могат да се възползват от всички събития, от намаленията на маркови стоки и от ежедневните томболи, посетителите ще трябва да се регистрират в розовия кът на Cosmopolitan в The Mall на партерен етаж.

Инициативата „30 дни мода и красота” е част от програмата на The Mall за обогатяване на календара със събития в столицата и за осигуряване на качествени, пълноценни и разнообразни преживявания на посетителите.

 

Leave a Reply