TLC разкрива какви са трудностите пред самотните родители в новото предаване „Самотен баща търси жена“ от 13-и юни

TLC I 8.06.2016

Вълнуващата поредица запознава зрителите с нелекото ежедневие на самотните бащи, които все още търсят любовта

Новата поредица „Самотен баща търси жена“ проследява живота на петима самотни бащи, които полагат огромни усилия, за да отгледат децата си. Те се стремят да осигурят идеалния живот на своите синове и дъщери, но всеки от тях усеща, че един важен член от семейството им липсва. Тези всеотдайни бащи искат да намерят не само любовта на живота си, но също така и жената, която ще обикне децата им. Самотните бащи се запознават с пет жени, които нямат деца и търсят сериозна връзка с отговорен и грижовен мъж. Освен че търсят любовта, дамите искрено желаят да станат майки. Самотните бащи и техните потенциални партньорки решават, че са открили любовта и започват да общуват по телефона, чрез видео чат и по имейл, но все още не са се срещали на живо. Предаването ще покаже подробности от развитието на отношенията им и последиците от предприемането на следващата стъпка – да заживеят пробно заедно с децата, за да видят дали нещата ще се получат. Премиерната поредица „Самотен баща търси жена“ стартира на 13-и юни, понеделник, от 21:00 ч. по TLC.

От неловки запознанства и горещи първи срещи през предизвикателства около грижите за бебета, до справянето с тийнейджърски проблеми – тези двойки може да почувстват, че са въвлечени в нещо по-сериозно от това, което са очаквали първоначално. Създаването на връзка е трудно и изисква време, но когато са замесени деца, бащите трябва да намерят правилния начин да балансират между бащинството и търсенето на любовта.

Поредицата „Самотен баща търси жена“ проследява следните участници по време на житейските им предизвикателства:

Джейсън от Индианаполис, Индиана, САЩ

Джейсън е роден и израснал в Индиана, където отглежда двете си дъщери в тийнейджърска възраст. Той е обществен защитник, обича метал музиката, изкуството и четенето на книги. Джейсън иска да се сближи със Сара, която тества видео игри и е родом от Кънектикът.

Джейк от Провоу, Юта, САЩ

Джейк е роден и израснал в Юта заедно с 12-те си братя и сестри. Той има три деца и работи в областта на строителството. Джейк се надява връзката му с Ейми, гимназиална учителка по природни науки от Форт Лий, Ню Джърси, да се развие успешно.
Майк от Орландо, Флорида, САЩ

Майк е роден и отраснал в Ню Джърси. Той изкарва прехраната си като работник по покривите и живее в Орландо, заедно със сина си Майки. Майк се надява да намери своята сродна душа в лицето на Валън. Тя също е родом от Ню Джърси и винаги е искала да има поне едно дете.

Leave a Reply