ТОМИ ХИЛФИГЪР, ДИЛЪН ДЖОУНС И СОТБИС БЯХА ДОМАКИНИ НА “THE CONTEMPORARY ART PARTY” В ЛОНДОН

www.united-partners.com I 29.10.2015г.

Събитието отбеляза началото на Frieze Art Fair и стартира Frieze Week със серия от събития на аукционната къща.
"Като колекционер, аз съм обсебен от модерното изкуство и съм развълнуван от завръщането си в Лондон, за да отпразнувам Frieze – едно от най-известните световни изложения за съвременно изкуство", споделя Томи Хилфигър. "Моите посещения в Сотбис винаги са пълни с вдъхновяващи моменти. Творци като Уорхол, Баския, Харинг и Хърст са едни от постоянните ми източници на вдъхновение през годините и винаги съм се наслаждавал на тяхната работа."
"Frieze е не само едно от най-вълнуващите художествени изложения в света, но Томи се превърна в един от най-големите му поддръжници", сподели Дилън Джоунс, редактор на британското  списание GQ. "Освен че е запален привърженик на London Collections Men, Томи се превърна и в неизменна част от лондонското обществото и света на изкуство."
"Щастливи сме да отбележим началото на Frieze Week с Томи Хилфигър и Дилън Джоунс, които споделят нашата страст към великото изкуство, невероятната мода и страхотните партита", каза Фру Толстръп, директор на галерията Сотбис S | 2 .
Известни произведения бяха изложени по време на събитието включително емблематичните Vesuvius на Анди Уорхол, Untitled (The Black Athlete) на Жан-Мишел Баския, Homage to IKB на Такаши Мураками, Grapes на Ай Уейуей и Concetto Spaziale, La Fine di Dio (The End of God) на Лучо Фонтана.

Модният дизайнер Томи Хилфигър, главният редактор на британското списание GQ Дилън Джоунс, главният редактор на британското списание Vogue Александра Шулман, международният редактор на Vogue Сузи Менкес, бизнесмен Сър Филип Грийн, телевизионната звезда Греъм Нортън, предприемачът Джо Ууд и певицата Лиа Ууд,  директорът на галерията на S | 2 Фру Толстръп, певицата Charli XCX и дизайнерът Мелиса Одабаш.

Автор:
United Partners

Leave a Reply