Товароподемна техника, специално произведена за българския пазар, представя Apex Service по време на Sofia LogExpo

Интер Експо Център  I 10.02.2014

Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО между 19 и 22 март 2014г. в Интер Експо Център – София

На специализираното изложение Sofia LogExpo за логистика, дистрибуция и складови системи, участващите фирми ще демонстрират нови продукти и успешни практити. Изложбата ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г., в Интер Експо Център – София.
Сред традиционните изложители е Apex Service, които ще демонстрират нови технологични продукти и успешни практики. Фирмата развива дейността си като вносител на ТСМ–кари от Япония, тивароподемна техника от САЩ с марката CROWN, както и мотокари и електрокари на OSAKA, специално произведени за българската фирма от най-големия завод за товароподемна техника в Китай. Част от продуктовото фолио на Apex Service са стелажни системи AR Storage Solutions – Испания, индустриални гуми за мото- и електрокари CONTINENTAL, TRELLEBORG, EXCALIBUR, батерии за мото- и електрокари HAWKER ENERSYS, и широка гама висококачествени заваръчни консумативи с марката HYUNDAI Welding.
Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО между 19 и 22 март 2014г. в Интер Експо Център – София.
Повече информация за специализираната изложба Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Google + и LinkedIn. Присъединете се към Sofia LogExpo във Facebook.

Leave a Reply