Вижте новата реклама на „Мениджър”

www.manager.bg I 01.09.2014г. 

От днес стартира новата рекламна кампания на списание „Мениджър”. Тя е за преса и билборд и е дело на рекламна агенция The Smarts. „Рекламата пресъздава по много сполучлив начин една от основните мисии на „Мениджър” – да съдейства на всички будни, смели и амбициозни хора в бизнеса да постигат успехи. „Мениджър” е списание за успеха и за пътя към него”, каза Максим Майер, редакционен директор на „Мениджър”.
Екипът на The Smarts, който реализира рекламата, е: арт директор Петя Савова, копирайтър – Дарина Митрова. Тук ви представяме водещата визия на кампанията.

„С кампанията целяхме да представим успеха такъв, какъвто го откриваме в сп. „Мениджър“ – разнообразен, смел, пълен с мнения, идеи и бизнес решения. С други думи успехът, видян през погледа на истинския мениджър. А пътят към него неизменно минава през качествената журналистика – източник на гледни точки и утвърждаваща успеха“ , коментира Радослав Бимбалов, управляващ партньор и творчески директор на The Smarts.”
The Smarts е независима рекламна агенция, създадена през 2008 година. Агенцията предлага пълно рекламно обслужване и стратегически консултации в сферата на маркетинга. Сред настоящите клиенти на агенцията са Мтел, Ариана, Смирноф, Мол Пловдив, Градус и др. 

 

 

Оригинална публикация 

Leave a Reply