ВИТ – Борсата за матраци отвори нов обект в Студентски град в София

3CON | 26.05.2016

 Българската компания предлагаща най-голямо разнообразие от видове и марки матраци на нашия пазар – ВИТ- Борсата за матраци отвори своят нов обект в Студентски град,  София. Създадена преди седем години, компанията е сред най-бързо развиващите се изцяло български франчайз вериги и залага на разнообразие в продуктите и професионални консултации. Водещите марки матраци могат да бъдат намерени на  едно място – Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Мамино, Honey, Росмари, Голд Аполо, Блян, Paradise, Schlaraffia, Don Almohadon, Pininfarina и други доказани марки. Амбицията на компанията е през 2017 г. да отвори и първите си обекти извън граница.

Като лидер сред търговците на качествени матраци ВИТ- Борсата за матраци има една основна мисия, а тя е да осигурим на повече хора добър сън всяка нощ. Именно това е водещо в избора на продукти и в стремежа да се предостави най-добрата консултация при избора на най-подходящия матрак. Най-голямото предимство на веригата е, че предлага ексклузивно за страната матраци, произведени по поръчка с висококачествени английски и немски материали, съобразени с всички изисквания на европейския пазар. Само във ВИТ – Борсата за матраци клиентът може да замени матрак от една марка с матрак на друга – в зависимост от неговите потребности! Услугите, които ще предлага и новият обект на марката освен продажба за възможностите за замяна, доставка, изкупуване, поддръжка и почистване.

През последните месеци компанията съсредоточи своите усилия в популяризиране на фрайнчайз модела на марката и в подбор на нови партньори. Водят се преговори с инвеститори в Русе, Плевен, Пловдив и Стара Загора, а през юни ще отвори врати и още един обект в  София – в кв. Надежда. Мисията на компанията е да предложи професионална индивидуална консултация при избора на правилния матрак, сред всички продукти, които са на пазара. Специално обучените консултанти са запознати в детайли със спецификите, които трябва да се съобразят с индивидуалностите на тялото.

Адресът на новият обект в София е ул. Проф. д-р Иван Странски 9.

Повече информация и любопитни факти за съня следете в социалните мрежи  Facebook , Twitter, Google + 

Leave a Reply