Водещи на БНТ ще четат детски книги на среща с публика

www.dnevnik.bg | 11.06.2011

 

Водещи на БНТ очакват на среща днес почитателите на книгите и на кампанията "Малкото голямо четене" в книжарница "Хеликон" на столичния булевард "Витоша" от 12 до 14 ч.
Гостите ще имат възможност да се запознаят лично с част от водещите на детското предаване на "Яко" – Елица, Теодора и Спас, а ако донесат любимата си детска книга и тя е част от класацията Топ 10, ще получат автограф от тях, съобщиха от БНТ.
Водещият на сутрешния блок Андрей Захариев ще чете пред публиката откъси от любими детски книги. Екипът на предаването "Малкото голямо четене" е подготвил и викторина. Който отговори на въпросите, ще спечели специални подаръци от предаването.
Зрителите могат да гласуват за любимата си детска книга до 23 юни на страницата на предаването malkotochetene.bnt.bg, с писма, а от 10 юни и с sms-и на номер 18510. Като текст в краткото съобщение се изписва номерът на книгата.
Финалът на кампанията за избор на любима детска книга на България и "Малкото голямо четене" е на 23 юни. Предаването ще се излъчва на живо от 20.30 до 22.30 ч. по БНТ 1. Тогава ще бъдат обявени и наградите от конкурсите за написване на нова версия на любима приказка и за екранизация на любима книга.

Оригинална публикация

Leave a Reply