Всички хубави неща в Бургас са факт благодарение на „АТАКА”

PR Avenue I 3.10.2011

Тръгваме с достойни личности

Всички хубави неща, които са се случили в Бургас, са благодарение и на ПП „АТАКА”. Това заяви на днешната пресконференция кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници Димчо Грудев.

„Всеки, който следи работата на Общинския съвет, знае че всичко ново и хубаво случващо се за благото на града ни се дължи на активността на нашата политическа сила. В Бургас управляващата партия няма мнозинство и благодарение на нашите гласове са станали факт всички хубави нещa”, допълни Грудев.

По време на срещата с медиите бяха представени и кандидатите за общински съветници, които са 21 души. Цел на партията по думите на водача на листата, са резултатите от предходните местни избори за ПП „АТАКА” да се повторят.

„Листата е съставена от достойни хора. В по-голямата си част, те са млади и образовани и аз виждам в тях бъдещето на града”, категоричен е Грудев. Tой уточни, че листата е подредена след анализ на база обща оценка за дейността на всички членове на партията.

Ето и кандидатите за общински съветници от ПП „АТАКА”:

1. Димчо Грудев – кандидат за кмет на Бургас и водач на листата
2. Илина Йорданова
3. Нели Атанасова
4. Петър Пеев
5. Веселина Николова
6. Стоил Чавдаров
7. Наньо Георгиев
8. Анета Лукова-Георгиева
9. Жечко Костенски
10. Тодор Аврамов
11. Милан Миланов
12. Тодор Георгиев
13. Росица Минкова
14. Ангел Русев
15. Стефан Събев
16. Петко Петков
17. Огнян Крушовенски
18. Мирослав Павлов
19. Ян Златев
20. Нина Генадиева
21. Скули Димитров

По статистически данни Бургас е столица на ПП „АТАКА”. На местните избори през 2007 година партията става втора политическа сила в града. „АТАКА” получава подкрепата на 22,84 % от гласуващите на първи тур и се явява на балотаж за кметското място. 

Leave a Reply