Втори бизнес форум “MySuccess in Retail”

Начало: Вторник, 29 Юни 2010 г.
Място: София, Гранд Хотел София
Достъп: Такса участие
Организатор: Списание ENTERPRISE
Отворено за медии: Да

Събитието цели да привлече за участници собствениците и търговските директори на големите търговски вериги и представители на малките и средни по големина производители в България, които търгуват или искат да търгуват с големите вериги.

Фокусът на събитието е позиционирането на веригите през погледа на крайния потребител. То е 100% ориентирано към клиента, защото вече е важно да се мисли какво очаква той и как да задоволим неговите потребности, а не как да водим ценови войни.
 
Кои са трите най-важни причини защо да инвестирате в участие?

1. Ако за Вас е важно да ориентирате бизнеса си изцяло към клиента! Елате и вижте на живо резултатите от ПЪРВОТО В БЪЛГАРИЯ НЕЗАВИСИМО ПОТРЕБИТЕЛСКО ПРОУЧВАНЕ „КОЙ КОЙ Е СРЕД ВЕРИГИТЕ В БЪЛГАРИЯ?”

Основни въпроси от проучването:
• Как клиентите възприемат веригите и защо пазаруват от тях?
• Кои са най-важните неща, които клиентите очакват да получат от „своята верига”?
• Има ли лоялност при пазаруването във веригите?

Ако работите с верига (или се каните да го направите):
• Какъв е образът на отделните вериги в съзнанието на клиентите?
• Къде да продавате, ако искате да създадете марков образ и къде рискувате да го загубите?
• Кои са веригите магазини като канал за реклама - как те могат да Ви помогнат да увеличете продажбите си на свободен пазар? 

Получете практически насоки за успешните проекти, начините за работа с клиентите и споделете опит с водещи консултанти за мениджмънт и работа с клиенти в еднодневния форум “MySuccess in Retail”. Ако искате да участвате в открита дискусия с тях, то мястото Ви е на форума.

2. Ще имате уникална възможност да се срещнете с Вашите колеги и ръководителите от големите вериги в рамките на 60 минути и да промените тяхното отношение към вас в открити дискусии. Или да участвате в специално разработения от консултантска компания ЗАЕДНО нов интерактивен метод за пряк диалог между ръководители на вериги и/или собствениците на производствени предприятия и доставчици за това „как са постигнали своя успех с клиентите?”. 

3. Ще получите интересни съвети от водещи консултанти в областта на преговорите, продажбите и работата с големите вериги магазини. Ще можете да видите всичко което се случва или да зададете вашите въпроси предварително онлайн отразяването на събитието на страницата на списание ENTERPRISE във Facebook или на адрес: http://retail.mysuccess.bg/

Целевата аудитория на форума ще обхваща: 

• Ръководители от висшия управленски състав (председатели на съвети на директорите, управляващи директори и др.) на малки и средни предприятия
• Търговски и маркетинг директори на тези предприятия
• Мениджъри "бизнес развитие"
• Представители на големите търговски вериги.

Какво ще се случи по време на форума? 

По предварителна ни програма за събитието в рамките на 30 минути ще се презентират 5 от лекторите. Сред потвърдилите вече участие са някои от най-големите играчи в бранша. Организаторите са отделили 1 час време за ”networking” и дискусии по наболели теми от отношенията клиенти-вериги-доставчици), както и 2-3 часа за представяне и обсъждане на уникалното за България проучване на поведението на клиентите на големите хранителни вериги „КОЙ КОЙ Е СРЕД ВЕРИГИТЕ В БЪЛГАРИЯ?”

 

Ползи от Вашето участие:

• Обработени резултати от единственото независимо проучване на клиентите на големите вериги в България през последните две години;
• Възможност за диалог с веригите и потребителите;
• Задаване на въпроси и дискутиране на проблемите в сектора в България. 

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/560

 

Leave a Reply