За втора поредна година All Channels Communication Group е „Агенция на годината” в конкурса BAPRA Bright Awards

All Channels | PR I 17.04.2013

18-членно международно жури присъди общо три приза на комуникационната група – за „Агенция на годината“, „Комуникационна кампания на годината” и „Комуникационна кампания в публичния сектор”

17 април 2013 г., София

За втора поредна година All Channels Communication Group стана носител на приза „Агенция на годината” в престижния конкурс на Българската асоциация на PR агенциите BARPA Bright Awards. Комуникационната група получи първа награда и в категория „Комуникационна кампания на годината” с проекта Kamenitza reFRESHer. „Ден на Европа 2012” пък зае второ място в най-новата категория в конкурса – „Комуникационна кампания в публичния сектор”.

18-членно изцяло международно жури от PR и комуникационни специалисти от цял свят отличи постиженията на All Channels Communication Group сред общо 80 заявки за участие, рекорден брой в историята на конкурса до момента. Церемонията по награждаването се състоя в хотел Шаратон, а призът в категория „Агенция на годината“ бе връчен лично от Стив Милър, заместник генерален директор на Британската PR консултантска асоциация (PRCA). С тези две отличия агенцията става носител на общо 6 първи места от BAPRA Bright Awards.
„Вярвам, че наградите, които получихме от BAPRA Bright Awards 2013, са признание най-вече за упоритата работа, професионализъм и нестихващ ентусиазъм на екипа на All Channels. Несъмнено обаче и за ефективността на кампаниите, които правим, защото за нас е важна не само творческата идея, но и това тя да носи реален резултат в полза на марките, за които работим“, коментира Александър Дурчев, управител на All Channels Communication Group.
All Channels Communication Group е единствената българска комуникационна агенция, носител на 10 международни награди и над 17 номинации. Компанията притежава и близо 20 отличия от български конкурси.

All Channels Communication Group е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се разва до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги. В момента групата има няколко обособени комуникационни звена – All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction, All Channels | Activation и Symmetric Communications Consultancy

За допълнителна информация:
Юлия Златанова – All Channels | PR, jzlatanova@all-channels.com, 02/43 40 381, 0879 163 251 

Leave a Reply