Румънската компания Brand Management съвместно с Escalated Advertising Australia предлага на българския пазар една от най-иновативните технологии в indoor рекламата – брандиране на гумените ленти на ескалаторите, под името ESCADS

Brand Management I 2009-11-19

EscadsПървата компания, която заложи на иновативната медия в България, за да комуникира своето рекламно послание е Procter&Gamble. От 15 ноември до 15 декември гумените ленти на ескалаторите в Mall of Sofia са брандирани с коледните предложения на Braun, а посланието „Подари Браун. Съвършеният подарък" достига до активната аудитория на 2 – милионна София и нейните гости. Кампанията се реализира с помощта на медийната агенция на P&G – Медиа С.

Австралийската фирма Escalated Advertising Australia е вложила над две години в изследване и развитие на indoor технологията, а инвестицията на Brand Management за придобиване на лиценз за румънския и българския пазар е в рамките на пет години и възлиза на 250 000 евро.

Иновативната медия е атрактивен и достъпен канал за рекламодателите в цял свят. Основното и предимство е позиционирането близо до мястото на продажба, с което се постига интерактивност между клиента и бранда. Рекламното послание неусетно, но ефективно привлича вниманието, а нестандартният контакт с аудиторията засилва многократно внушението.

Brand Management

Brand Management е създадена през 2004г, в Букурещ, Румъния. В България фирмата е от август 2006г, a от октомври 2008г. има офис и в Прага,Чехия. Оборотът на компанията за 2008г. възлиза на 1.5 млн евро.
Brand Management предлага пълно indoor обслужване и разполага с локации в най-посещаваните търговски и бизнес центрове в страната. Компанията създава персонализирани медиа кампании за всеки клиент, като му предлага цялостни решения за комуникационния и производствен процес.
Brand Management залага на иновация в технологиите и всяка година инвестира в нови креативни решения. Многогодишният опит на компанията в Румъния и прилагането на изцяло нови indoor канали, увеличават значително ефективната и успешна комуникация на рекламното послание.

Procter & Gamble

Четири милиарда пъти на ден, P&G се докосва до живота на хора от цял свят със своите водещи марки, които са символ на доверие и качество. В портфолиото на компанията влизат Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Gain®, Pringles®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Actonel®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun® и Fusion®. Procter & Gamble има 135 000 служители, които работят в около 80 страни по целия свят.

Повече информация за P&G и всички брандове на компанията можете да намерите на: www.pg.com

Leave a Reply