Анна Христова, управляващ редактор на Dnevnik.bg: Интеграцията вестник – сайт е ключът за успеха

в. Пари | 2010-04-13

В последните години делът на онлайн рекламата се увеличава спрямо рекламата в печатните издания. Това е световна тенденция, която се повтаря и в България и важи с пълна сила за продуктите на "Икономедиа". Специално Dnevnik. bg е сериозна платформа за рекламодателите.
Работим за сериозното си онлайн присъствие вече от няколко години, което ни позволи да превърнем сайта ни от електронна версия на вестника в самостоятелна информационна
платформа. За това помага т.нар. интегрирана редакция – целият екип работи едновременно за сайта и за печатното ни издание.
Комбинацията от двата информационни канала, които се допълват, освен от читателите вече се оценява сериозно и от рекламодателите. Позиционираме Dnevnik.bg като новинарски портал и ще го развиваме в тази посока.
Сега предизвикателството пред нас е да
запазим силното редакционно съдържание, но да го обогатим и с участието на читателите. Тази година акцентът в работата ни ще е да развиваме обществото около сайта.

Стр. 23 

 

One Response to “Анна Христова, управляващ редактор на Dnevnik.bg: Интеграцията вестник – сайт е ключът за успеха”

  1. Онлайн инвазията на офлайн медиите | PR&Медиа Новини Says:

    [...] “България”: Интернет е все по-важен за нас Анна Христова, управляващ редактор на Dnevnik.bg: Интеграци… Петя Терзиева, директор “Маркетинг [...]

Leave a Reply