Катерина Ушева поема отдел “Реклама и PR” в “Кауфланд България”

Karieri.bg I 3.01.2017

Катерина Ушева става директор "Реклама и PR" във веригата за бързооборотни стоки "Кауфланд България". Фокус в нейната работа ще бъдат стратегическото позициониране и развитие на марката, както и изграждането и управлението на нейната репутация.

Ушева има над 12-годишен професионален опит в сферата на комуникациите, който включва дейности, свързани с изграждане на марки, стратегическо планиране, развитие на интегрирани комуникационни решения, връзки с обществеността, създаване на програми за устойчиво развитие, както и управление на екипи. На предишната си позиция е била управляващ директор на PR агенцията All Channels, към която се присъединява през 2005 г. Оттогава преминава през различни длъжности като директор на бизнес отдела, ръководител на PR департамента и акаунт мениджър. За това време е работила върху множество проекти и кампании за марки като Discovery Networks, Mtel, Amstel, Каменица, Пощенска банка, "Белла България", Ficosota, The Mall, Colliers International и др.

Притежава магистърска степен по политология, комуникации и история на изкуството от Вестфалския Вилхелмс университет в Мюнстер, Германия. Учила е в 91 Немска езикова гимназия в София, но завършва средното си образование в САЩ. 

Оригинална публикация

One Response to “Катерина Ушева поема отдел “Реклама и PR” в “Кауфланд България””

  1. Анна Кастрева става мениджър “Корпоративни комуникации” на Kaufland | PR&Медиа Новини Says:

    [...] [...]

Leave a Reply