Станимир Въгленов, ръководител на отдел “Информационни и онлайн услуги”, Вестникарска група “България”: Интернет е все по-важен за нас

в. Пари | 2010-04-13 

По първоначални разчети се очакваше сайтовете ни (24chasa.bg и trud.bg) да започнат да генерират приходи след първите шест месеца, а реално те започнаха да носят приход още след първия месец. Към момента онлайн приходите са все още сравнително малък процент в сравнение с приходите от печатните ни издания, но очакванията ни са той да расте. Вестникарска група "България" има сериозни очаквания за растеж на приходите от реклама в интернет.
Дали онлайн изданията ще станат по-важни като присъствие от печатните ни издания, ще реши само
и единствено пазарът, респективно интересът на читателите ни.
Пазарните тенденции са категорични – интернет присъствието на медиите става все по-важно, включително за приходите на медийните групи. Развитието на нашите сайтове ще е както и до този момент – ще използваме максимално възможностите на нашите журналисти, както и всичко ново и модерно в интернет технологиите.

Стр. 23
 

 

One Response to “Станимир Въгленов, ръководител на отдел “Информационни и онлайн услуги”, Вестникарска група “България”: Интернет е все по-важен за нас”

  1. Онлайн инвазията на офлайн медиите | PR&Медиа Новини Says:

    [...] [...]

Leave a Reply