Камелия: Голите снимки вече са минало за мен

в. Уикенд | Ива ДИМИТРОВА | 15.10.2010 

Покрай предаването ми по ТВ 7 разбрах, че животът не е само попфолк

Дори в ролята си на водеща на сериозно предаване Камелия не спира да шокира. Първо полата й се свлече в ефир. а след това "Уикенд" изненада фолкпевицата, публикувайки нейни порноснимки. Автор на секскадрите е дългогодишният приятел на звездата – Цветин.
Тези дни се свързахме с Камелия и разпитахме как приема непрекъснатите скандали около името й. Оказа се. че не я притесняват много.

- Камелия, как си? Надявам се, че не се сърдиш за еротичните снимки, които "Уикенд" публикува.

- Определено ми стана неприятно, но това вече е част от моето минало.

- Как приеха колегите ти от ТВ 7 появата на тези кадри?

- Те много добре знаят, че съм скандална. Това съм си аз, за добро или за лошо.

- Промени ли се по някакъв начин покрай историите и хората, с които се сблъскваш, в "Споделено с Камелия"?

- Да, станах по-спокойна и по-зряла. Затвърдих една моя мисъл, която си повтарям отдавна – "Животът не е само попфолк"

- Свикна ли вече с телевизията?

- Да, винаги съм се чувствала добре под светлините на прожекторите, а и камерата не ме притеснява.

- Случвало ли се е гостите да ти задават въпроси, свързани с кариерата ти на фолк-певица?

- Не, респектирани са от мен. Може би заради сексапила, който излъчвам. Шегувам се, просто в предаването са поставени в особена ситуация – все пак идват и споделят личните си истории. Няма как да прескочим от сериозното към по-жълтото

- Как възприемат по-консервативните сред тях провокативния ти имидж?

- Не водя предаването по лепенки, така че не мисля, че шокирам някои от гостите си.

- Почитателите и близките ти как те оценяват като водеща?

- Харесват ме, виждат другото ми аз. "Споделено с Камелия" ме показва такава, каквато съм в ежедневието си, а Голямата Уста Камелия е на сцената.

- Винаги си успявала да намериш време за всичко, но наскоро сподели, че се е наложило да пропуснеш рождения ден на баща си. Успя ли да се реваншираш?

- Да, снимките на следващия ден се отложиха. С Цветин веднага заминахме при родителите ми, за да полеем случая. Татко много се зарадва.

- Затрудни ли се в избора между професионалните и личните си ангажименти?

- Не, имам време за всичко. Снощи си легнах в 5 часа сутринта, днес съм на път за другия край на България, след което се прибирам в София за снимки на "Споделено с Камелия".

- Срещаш ли някакви трудности? Какви гафове в ефир си имала? Най-известният беше свличането на полата ти.

- Определено при мен падат дрехи. Всички казват, че така изглеждам по-добре. По въпроса за свличането на полата ми в ефир ще кажа само, че не за първи ми се случва нещо такова. Не беше режисирано, стана случайно. Не се шокирах, даже го приех с усмивка. Надявам се зрителите да са го приели по същия начин. Все пак това е куриозна случка, а не търсен ефект. Иначе случват ми се лапсуси, разсейвам се и тръгвам в друга посока. Понякога свалям обувките си и сядам на земята, лягам си на дивана.
Не усещам трудности .В екипа на предаването има страхотни професионалисти и много ми помагат.

- Има ли тема, която си приела лично?

- Много са. Късното майчинство например е тема, към която съм съпричастна. Над 30-годишна възраст съм и като всяка жена и за мен да имаш дете е важно в живота. Иначе харесвам и веселите, и драматичните теми. Интересно ми е да се срещам с успели хора в различни области, които не са популярни. Много се впечатлих от гостите, които имах наскоро. Единият беше автомобилен състезател с ампутирани крака след претърпяна катастрофа. Той не се е отдал на отчаянието, нито се е отказал от страстта си. Изобретил е специална система, с която хора без крака могат да шофират. Другият ми гост беше с ампутирани ръце, но сам си слага дограмата вкъщи и е любител фотограф.

- Имаше гост, който беше обявен като "професионална приемна майка". За теб преди време се говореше, че си обмисляла да осиновиш дете. Имала ли си наистина тази идея?

- Никога не съм обмисляла такова нещо, не знам откъде идва този слух. Аз съм права, здрава жена и когато му дойде времето, ще помисля за мое дете.

Стр. 78

Leave a Reply