Иван и Андрей се разделят с хашлашкия си имидж

www.vsekiden.com | Яна Донева | 2009-12-10 | 15:28:27

Шоуто им е обречено на успех, твърдят от Нова

Иван и Андрей“Чувстваме се като футболисти, на които са им позволявали няколко години само да обикалят стадиона, а сега ще им дадат и топка”- така с чувство за хумор и видимо притеснени започна пресконференцията на Иван и Андрей, по повод новото им вечерно шоу, което стартира от 14 декември по Нова телевизия. Двамата водещи побързаха да уточнят, че тук зрителите ще видят едни колкото познати, толкова и различни тв водещи, защото са решили да станат сериозни. “Е, не чак толкова “, засмя се Андрей и обеща да запазят комедийното си амплоа, с което станаха известни, но без да изпадат в крайности и да звучат хашлашки.
“Няма вечерно шоу в света, което да се води от двама души”, похвалиха се те, но пък признаха, че не искат да откриват топлата вода. Бенд, балет и един основен гост ще е схемата, по която шоуто ще се развива. За интервютата и подборът на гостите ще се грижи Антон Стефанов, който след 18 години работа в “Труд” напуснал вестника, заради офертата на Иван и Андрей. Дони също е в екипа като музикален продуцент. Певецът ще е зад кадър, с изключение на петъците, в които ще представя по едно познато българско парче, в нов аранжимент. Балет ще се вихри по сцената, но не от познатия ни тип “полуголи момичета”, а професионални танцьори, станали популярни от VIP Dance и Dancing Stars 1. “Новото ще е, че ще има и мъже и това е съвсем нормално”, съобщи Дони.
Първият гост в понеделник е Николай Бареков. Освен него в студиото ще дойдат и Simple Minds, и макар че с бившия кадър на bTV са приятели, Иван и Андрей не крият притеснението си от първия ефир. Двамата обаче се надяват, че зрителите ще им дадат толеранс от няколко седмици, докато влязат в час и шоуто наистина тръгне, но пък програмният директор на Нова Олга Лозанова ги успокои с думите: “Проектът е обречен на успех!”

Оригинална публикация

Още по темата: ТВ водещият Андрей: Вечерното ни шоу е последното предаване, което водим с Иван

One Response to “Иван и Андрей се разделят с хашлашкия си имидж”

  1. ТВ водещият Андрей: Вечерното ни шоу е последното предаване, което водим с Иван | PR&Медиа Новини Says:

    [...] по темата: Иван и Андрей се разделят с хашлашкия си имидж Сподели [...]

Leave a Reply