ТВ водещият Андрей: Вечерното ни шоу е последното предаване, което водим с Иван

www.vsekiden.com | Яна ДОНЕВА | 2009-12-10 

Иван Арнаудов“Една душа с две тела” – така Дони определя Иван и Андрей, така ги възприемат и зрителите вече десет години. От понеделник двамата стартират по Нова телевизия проекта на живота си – свое вечерно шоу. За него те са се подготвяли отдавна, но явно сега е дошъл моментът. Разпитахме Андрей за страха и предизвикателсвата от една такава решителна стъпка.

Андрей, как един тв журналист разбира, че е дошъл моментът за такова предаване?

За такова шоу се изисква огромен опит, който ние въпреки че сме само на 30 години вече имаме, защото вече 10 години сме на ефир. Иначе ние имахме желание още на втората година, но не ни даваха. Сега вече са склонни да ни повярват, да ни гласуват това доверие и Нова го направиха. В интерес на истината и bTV имаха намерение да ни пуснат във вечерните часове, но в 23.30, след “Шоуто на Слави”, а сега ще сме в централно време.

Но пък хвърляте ръкавицата към Слави – има ли предизвикателство или може би лека доза страх?

Не, от това не ни е страх. Страх ни е от това дали ние ще си свършим добре работата. Когато сме правили временните проекти като “Мюзик айдъл” срещу “Биг Брадър” или “Мюзик айдъл” срещу “Пей с мен” там сме тръгвали като на война, като на бой, но сега наистина не сме с тази нагласа. Изобщо не мислим за “Шоуто на Слави”. Все пак ние се разминаваме с половин час и неговата комедийна част се пада върху нашия гост и зрителите ще имат избор. Това, за което сме мислили е, че при Слави има добри актьори и ние ги харесваме, но ще се въздържим да правим същото. И при нас ще има актьори, но ще са ангажирани с друго.

Искате да сте по-сериозни, по улегнали, но няма ли да изгубите от това- публиката ви харесва защото сте лежерни…

Не, ние пак ще бъдем комедийни, но не крайни – ще се пазим от такива неща.
Ще бъдете обаче водещи с позиция, а такива у нас много не се харесват…
Ако сочиш с пръст и даваш тон да, но ако просто изразяваш мнение е по-различно. Ние мисля, че правим точно това. Винаги сме изразявали позиция в предаванията си, макар и по-рядко.

Първият ви гост ще е Николай Бареков – въпросът, който мечтаете да му зададете?

….Хващате ме неподготвен….в понеделник ще го чуете… Във всеки случай няма да е защо е напуснал bTV- това няма да е интересно. По-важното е какво ще прави оттук нататък, какво ще се случи с него. Ние го уважаваме много, защото сме една от причините той да се появи в bTV. Той работеше в телевизия “Европа” и ние няколко пъти го канехме в “Сблъсък” за участник. Те го харесаха и го поканиха да води сутрешния блок.

Т.е. той сега ви връща жеста?

Не знам. (смее се) Едва ли си спомня този момент, но аз помня, защото тогава говорихме с ръководството на bTV за него и мисля, че едно 30-40 % заслугата е и наша. Но аз ще му го разкажа в ефир, в понеделник… (смее се)

Известните хора у нас са малко – как ще се разбирате със Слави за гостите, май там ще са основните конфликти?

Да, това е голям проблем, настина. Но ако се поставят ясни условия и се спазват няма да имаме конфликти. Тези, които сме уговорили за първата седмица са ни обещали твърдо, пък след това ще му мислим.

След този проект накъде, какъв ще е пътят за вас двамата след като вече сте водили всякакът тип предавания?

Надявам се този проект да не се изчерпи бързо, а да се развива във времето. Но когато то свърши ще се оттеглим от телевизията – това със сигурност е последното авторско предаване, което ще водим с Иван.

Снимка: Вестник "Класа"

Оригинална публикация

Още по темата: Иван и Андрей се разделят с хашлашкия си имидж

One Response to “ТВ водещият Андрей: Вечерното ни шоу е последното предаване, което водим с Иван”

  1. Иван и Андрей се разделят с хашлашкия си имидж | PR&Медиа Новини Says:

    [...] [...]

Leave a Reply