Известният български журналист Николай Бареков ще бъде новият Директор на „Новините, актуалните предавания” и Дирекция “Продукция” на ТВ7

PRESS.dir.bg I 29.09.2010

Известният български журналист Николай Бареков ще бъде новият Директор на „Новините, актуалните предавания” и Дирекция "Продукция" на ТВ7. Телевизията има удоволствието да съобщи, че освен своите задължения като ръководител, г-н Бареков ще се завърне на национален екран с публицистичната рубрика "Барекадата" в рамките на сутрешния блок на телевизията. Договорът на Бареков с ТВ7 влиза в сила от петък, първи октомври.

Телевизията разчита с опита и амбициите си Николай Бареков да утвърди новините като наша запазена марка и да ги превърне в едни от най-гледаните от българските зрители. Предстои създаването на нови публицистични предавания под неговото ръководство, включително и превръщането на сутрешния ни блок във влиятелна трибуна за политически и обществени дискусии.

За ТВ7: ТВ7 е национална ефирна телевизия, която стартира излъчването си през месец ноември 2005 г. От 23 януари, 2010 г. ТВ7 започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, телевизията има ефирно покритие в 58 български града. Програмата, която телевизията разпространява, е с изключително високо техническо качество, произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда.
ТВ7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания. ТВ7 е и единствената телевизия у нас, която излъчва ексклузивно стартовете от Формула 1.

За допълнителна информация:

Ася Георгиева
PR Координатор
Тел.: +359 2 861 27 81; +359 2 816 27 40
Моб: +359 885 208 849
e-mail: asya_georgieva@tv7.bg
Web: www.tv7.bg 

 

One Response to “Известният български журналист Николай Бареков ще бъде новият Директор на „Новините, актуалните предавания” и Дирекция “Продукция” на ТВ7”

  1. Tweets that mention Известният български журналист Николай Бареков ще бъде новият Директор на „Новините, актуалните предавания” и Дирекция “Прод Says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by НОВАТА ЖУРНАЛИСТИКА, Stoyan A. Stoyanov. Stoyan A. Stoyanov said: Николай Бареков ще бъде новият Директор на „Новините, актуалните предавания” и Дирекция “Продукция” на ТВ7 http://lnkd.in/fPWxGm [...]

Leave a Reply