“Пентхаус” разпалва фантазии

в. Труд | Соня СПАСОВА | 2010-02-26

Треперете, жени, иде българският “Пентхаус"! От понеделник родната версия на мъжката еротична Библия ще бъде на пазара.

От екипа на родния “Пентхаус", сформиран преди няколко месеца, обещават интелигентни, леки и сътворени с чувство за хумор текстове. Сред авторите, привлечени да пишат в списанието, са Любен Дилов-син, Михаил Заимов и Михаил Михайлов…. Ще има еротични разкази, комикси, както и специална рубрика “Доктор М". В нея психоаналитикът на списанието ще отговаря на читателите, които искат да споделят свои проблеми от интимния живот.
Още в първия брой има 4 фотосесии с български красавици. Тенденцията да се представят основно родните прелести ще бъде запазена и в бъдеще.
Издател и главен редактор на “Пентхаус" е общинският съветник от ГЕРБ в София Радослав Тошев с помощта на по-малкия си брат Васил. “Смятам, че по време на криза трябва да се правят нови проекти, а и българският мъж заслужава точно такова списание, което да говори без табута за секса", категоричен е Тошев. Освен това от списанието жените ще разберат какво харесват мъжете, шегува се той. Статистиката показала, че около една трета от читателите на мъжки издания са именно… от нежния пол.
“За разлика от други конкурентни списания, където често се снимат известни модели или манекенки, ние търсим неизвестни момичета, които са красиви, секси, сластни и искат да покажат телата си", обясняват издателите. Ограничението е само едно – да са над 18 години.
Ще снимаме не само в апартаменти и хотели, но когато се затопли времето, фотосесиите ще се пренесат и на плажа, на яхти, издават от екипа.
Първият брой на списанието излиза на 1 март. Дори цената му е оформена еротично – ни повече, ни по-малко от 6,96 лева. “Пентхаус" ще излиза у нас в началото на всеки месец. Правата върху лиценза са за 5 години.
Марката “Пентхаус" е с 40-годишна история, както и българските читатели ще научат от първото издание на родната версия. Сред най-добрите попадения в световното минало на изданието са голите снимки на Пола Джоунс, която съдеше бившия американски президент Клинтън за сексуално посегателство. Особено голям скандал предизвикаха и снимките на тъмнокожата “Мис Америка" Ванеса Уилямс в средата на 80-те години на миналия век. Заради голата си сесия в изданието Уилямс дори трябваше да се откаже от короната. Останалото – в понеделник.

Стр. 23

Свързани публикации: Радослав Тошев: Не харесвам всички жени на баща ми Тошо Тошев

One Response to ““Пентхаус” разпалва фантазии”

  1. Радослав Тошев: Не харесвам всички жени на баща ми Тошо Тошев | PR&Медиа Новини Says:

    [...] публикации: “Пентхаус” разпалва фантазии Сподели [...]

Leave a Reply