Финансовата криза удари и „Огледала“

 www.bliasak.bg | 2009-11-30 

ТВ предаване ОгледалаПродуцентката на „Огледала“ Сашка Иванова (крайната вляво) официално потвърди пред bliasak.bg, че предаването пада от ефира на PRO.BG. Причината обаче не е нисък рейтинг, каквито слухове се носеха из медийното пространство.
Оказа се, че „Огледала“ ще падне от ефир заради световната финансова криза, която не е подминала и родните телевизии. „По статистически данни предаването ни е едно от най-гледаните, не само в ефира на PRO.BG, а и в сравнение с другите телевизии“, коментира продуцентката на „Огледала“.
В момента Сашка Иванова сериозно се е заела с друго предаване по Нова телевизия – Club News. Това обаче не означава, че „Огледала“ няма да се върне в национален ефир. От продуцентската къща се надяват през март, когато се очаква финансовата криза да е отминала, да могат да преподпишат отново договора си.
Припомняме ви, че женското предаване "Огледала" премина в ефира на PRO.BG, след като беше прекратен контрактът им с bTV. Освен това в новата телевизия, шоуто стартира и с нова водеща – Гергана Стоянова (с късата черна коса).

Оригинална публикация

Leave a Reply