За първа година България е домакин на конференция на Международната Данъчна Асоциация

3CON I 20.03.2017

В дните 18 и 19 май София за първи път ще има удоволствието да бъде домакин на конференцията на Международната данъчна асоциация (http://bit.ly/2mknCna). Събитието ще се проведе в зала 272 в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и ще събере специалисти в областта на финансовото право.

„Събитието на IFA е уникален форум за обсъждане на международни данъчни въпроси, тъй като членове на организацията са данъкоплатци, техните консултанти, държавни служители, членове на съдебната система и университетски професори. Вярваме, че програмата ще предизвика интерес в специалисти на ръководни и други длъжности в данъчните администрация и Министерство на финансите, членове на бюджетната и други комисии към парламента, съдии, преподаватели, учени, юристи, счетоводители, одитори и студенти“ – сподели адв. Валентин Савов, председател на структурата на IFA в България.

Организатор на конференцията е „Сдружение Ифа Бранч България“ – основано през 2012 година и признато от Международната данъчна асоциация през 2014 година. То наброява над 40 члена, които взимат активно участие в инициираните дейности (както на международно, така и на национално ниво).

Международната Данъчна Асоциация (IFA) е създадена през 1938 г. със седалище в Холандия. Тя е единствената неправителствена и нестопанска международна организация, занимаваща се с фискални въпроси. Нейните основни цели са проучването и развитието на международно и сравнително право по отношение на публичните финанси, особено международно и сравнително данъчно право, както и финансовите и икономически аспекти на данъчното облагане. Днес в организацията членуват близо 12 000 професионалисти от над 100 държави. В 62 страни членовете на IFA са установили клонове на асоциацията.

Лектори в предстоящата в София конференция ще бъдат преподаватели от реномирани европейски учебни заведения като Виенския университет, практици от европейски кантори, съдии, данъчни служители и други. В края на годината ще бъде издаден сборник с представените по време на конференцията лекции и презентации.

Партньори в организирането на първата конференция на IFA в България са СУ „Св. Климент Охридски“ (http://bit.ly/2n6akJB), Банка ДСК, издателство CIELA, Британско Българска Бизнес Асоциация (BBBA) (http://bit.ly/2n61I5C).

Събитието се реализира с медийната подкрепа на сп. Правен Свят, Мениджър.NEWS, b2bmedia, offnews, economic.bg, econ.bg, Агенция за право и финанси (http://bit.ly/2mHCg33). Цялостното комуникационно обслужване е поверено на агенция за интегрирани маркетингови комуникации 3CON (http://bit.ly/3conagency).

Конференцията на Международната данъчна асоциация е отворена за всеки с интереси в областта на данъчното право, данъчното облагане и публичните финанси. Повече за лекторите и програмата, прочетете тук >>> (http://bit.ly/2nJLGwA)

За допълнителна информация:

Надежда Ванева / 3CON Agency
ПР и комуникации
office@3con.eu
0885 373 914 

Leave a Reply