101 лесни начина да се обличаш по-добре – № 10

Валентин ГАРОВ I 24.01.2012

Dimple Clip

В прословутата поредица от статии за мъжка мода под съвет № 10 се казва: “Направете трапчинка на вратовръзката”!
Аз не съм сигурен защо трябва да се прави това, дали просто така е прието или има някаква обективна причина. Все пак каналчето под възела на една вратовръзка е признак на елегантност и стилен дресинг в мъжката бизнес мода.
За мен, тази симпатична трапчинка разделя леко линията на вратовръзката и добавя области на сянка, които засилват цвета и текстурата. Придава особен, специфичен стил.
Как може да направим подобна трапчинка и под нашия възел. – Това е лесно, когато вържете вратовръзката си, просто плъзнете пръста си във възела и натиснете средата надолу, докато краищата се притиснат леко. След това изтеглете пръста и затегнете възела.
С малко упражнения би трябвало да се научите, но има и още по-лесен начин с който ще направите перфектната трапчинка. Нарича се – Dimple Clip. Простичко устройство, което с едно движение подпъхвате под възела на вратовръзката си и той създава каналче с перфектните пропорции. Нещо повече, с него може да бъдете сигурни, че то няма да се развали през целия ден.
P.S. Dimple Clip е чудесна идея за стилен подарък, ако се чудите какво да подарите на някой модерен мъж.

http://dimpleclip-bg.com/

Leave a Reply