1,2 милиона са гледали “Гласът” по bTV

www.dartsnews.bg | 19.07.2011

Компанията на Мариана Попова, Миро, Ивана и Кирил Маричков е предпочел всеки седми снощи.
1,2 млн. зрители са изгледали първия епизод на "Гласът на България" по bTV. Шоуто е отбелязало най-висок дял сред аудиторията спрямо старта на всички музикални формати до момента.
Първият епизод, който беше излъчен снощи от 20:58 до 21:58 часа, e постигнал среден дял от аудиторията от 55.6%, показват предварителните данни на агенция ГАРБ за аудитория All 4+. Средният дял на аудиторията на Нова ТВ е 8.3% и 7.7% на БНТ 1. Броят зрители, гледали Нова ТВ по същото време е с повече от милион по-малко – близо 180 хиляди души, а БНТ 1 е била гледана от 165 хиляди души. Делът на зрителите, проследили пилотния епизод на формата, превръща „Гласът на България" в най-успешния старт на музикален формат, излъчван до сега в България, похвалиха се от bTV.
В пилотния епизод Миро успя да привлече двама участници в своя отбор – красавица от Троян и млад мъж, пеещ рокендрол като за световно. Мариана Попова се пребори за млада дама, която също като нея била "силова певица". Късметът на девойка от Враца излезе с Ивана – само тя от четиримата треньори я пожела в шоуто. Кирил Маричков пък успя да си набележи симпатичен рокаджия.

Leave a Reply