“24 часа” с първа награда в конкурс за пътна безопасност

в. 24 часа | 06.12.2013 | 00:01 | Стр. 7

"24 часа" бе отличен с първа награда в конкурс за пътна безопасност в категорията медии и журналисти. Той се организира за трети път от фондация "Годишни награди за пътна безопасност".
Учредители на фондацията са хора с активно отношение към проблемите на безопасността на пътя – Любка Маринова, Светослав Костов и Владимир Тодоров, председател на УС на Българска асоциация на пострадали при катастрофи.
Церемонията по връчване на призовете бе в сряда вечерта.
"24 часа" спечели журито на конкурса с идеята си за дискусия на тема "Ще има пи нов закон за движение по пътищата" през октомври тази година. Според организаторите вестникът е сред най-активните медии по темата за пътната безопасност от години.
"Високо оценявам наградата. "24 часа" винаги е приемал безопасността като нещо повече от кауза и ще продължим да работим така", каза Борислав Зюмбюлев, главен редактор на "24 часа", при получаване на отличието.
С призове за инициативи, свързани с пътната безопаност, си тръгнаха още сдружение "Велоеволюция", ОУ "Алеко Константинов", Перник, община Петрич, "Загорка". Отличени бяха и полицаите Емил Нейков от Варна и Валентин Борисов от Костинброд.

Стр. 7

 

Leave a Reply