24-г. възпитаничката на ЮЗУ е новият пиар на ГЕРБ, местят офиса си в къщата на “Баба Дона”

в. Струма, Благоевград | Жана ХРИСТОВА | 13.09.2013

С нов пиар – красивата Десислава Айдарова, нов офис и нов престижен пост за лидера-депутат Кирил Калфин започват политическият сезон кюстендилските гербери.

Новата дама, отговаряща за връзки с общественост в партията на Бойко Борисов, е от Сапарева баня, тя е 24-годишна и досега е била глас на партийната структура в Дупница. Завършила е "Публична администрация" в ЮЗУ – Благоевград и член на младежката структура на ГЕРБ.
Новината около областния координатор на партията и депутат от ГЕРБ Кирил Калфин е, че той е включен в Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание.
Това не е съвсем ново поприще за мен, тъй като и в предишния парламент бях в тази комисия, каза за "Струма" Калфин. Връщането на хората на ГЕРБ в комисиите в НС става от есенния
политически сезон. Новият офис на кюстендилската структура на ГЕРБ пък вече не е на алеята с липите в центъра на града, а малко по-настрани, в така наречената къща на "Баба Дона", където доскоро се помещаваше партийният клуб на една от ВМРО структурите.
Смятам, че там ще ни е по-добре, въпреки че има само две стаи, обясни Калфин. В момента се прави ремонт на сградата и до седмица се очаква и освет на клуба, каза лидерът на кюстендилските гербери.
За разлика от наема на досегашния офис на партията, този тук е по- скоро символичен, още повече че сградата е общинска и по Закона за партиите кюстендилските гербери се възползвали от възможност да наемат общинско помещение.

Стр. 3

Снимка: в. Вяра

Leave a Reply